Transcalimani, pedalam la peste 2000 de metri 21-23 iunie 2019
Pentru orice detalii, va stam la dispozitie: telefon: 0742.22.00.61 - Ioana, e-mail: ioana@probikeaddiction.ro www.ProBikeAddition.ro , www.facebook.com/ProBikeAddiction Confirmarea fara echivoc a participarii se face achitand un avans de 150 de lei, pana miercuri 5 iunie, inclusiv.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume si prenume *
Adresa de email *
Numar de telefon *
Meniu masa
Daca aveti alergii, probleme de sanatate care necesita un anumit regim sau doriti un meniu vegetarian, va rog sa ne comunicati in acest paragraf.
Doresc sa inchiriez (la cerere)
Clear selection
Alte detalii
Aici precizati tot ce credeti ca este important sa stim inainte sa plecam impreuna in tura!
Declaratie pe proprie raspundere *
INŢELEG CĂ MERSUL PE BICICLETĂ ESTE O ACTIVITATE CE PRESUPUNE RISCURI, REALIZEZ PE DEPLIN PERICOLELE PARTICIPĂRII LA ACEST EVENIMENT ŞI ÎMI ASUM PE DEPLIN RISCURILE ASOCIATE CU O ASTFEL DE PARTICIPARE.Înţeleg şi sunt de acord că pot apărea situaţii în timpul evenimentului, care pot fi dincolo de controlul Organizatorilor şi eu va trebui să acţionez astfel încât să nu pun în pericol propria persoană sau terţii. Pe traseu pot apărea animale domestice, autoturisme și alte persoane în afara evenimentului. De asemenea declar că voi respecta regulile de circulație de pe drumurile publice. Accept responsabilitatea pentru starea şi caracterul adecvat al echipamentului meu, pentru echipamentul oferit spre utilizare şi pentru comportamentul meu în legătură cu acest eveniment. Mă angajez să port o cască care îndeplineşte cerinţele normelor sau regulamentelor Organizatorilor şi care poate proteja împotriva leziunilor grave la cap. Declar ca nu am nici o afecţiune fizică sau medicală care ar putea constitui un pericol pentru mine sau pentru alţii prin participarea la acest eveniment sau ar putea interfera cu capacitatea mea de a participa în condiţii de siguranţă la acest eveniment.
Required
As vrea sa particip si la alte evenimente PBA
Va rugam sa bifati daca sunteti interesati si de alte evenimente pe care le organizam in perioada imediat urmatoare, iar noi vom reveni cu detaliile necesare. Va multumim! PS Puteti propune si voi noi trasee pe care ati vrea sa le parcurgeti pe bicicleta!
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy