Aanmeldformulier gastouders 2019
In de zomer van 2019 komt er weer een groep Zuid-Afrikaanse en Namibische studenten naar Nederland en Vlaanderen. Hiervoor zijn wij op zoek naar gastouders in de regio's Den Haag en Amsterdam die tussen medio juni en juli ruimte hebben voor een of meerdere studenten. De exacte data worden later bekend, deze zullen we u te zijner tijd toesturen als u zich via dit formulier hebt aangemeld.

Wat wordt er van u verwacht?
Gemiddeld verblijven de studenten twee tot vijf nachten bij hetzelfde gastgezin. Het is de bedoeling van de Commissie Studiereizen om via het gastouderschap de studenten kennis te laten maken met het dagelijks leven in Nederland. Daarom vragen wij om de logé, naast een slaapplek, ook ontbijt en avondeten te bieden. Soms zullen de studenten een ‘kospakkie’ (lunchpakket) voor onderweg nodig hebben. Ook vragen wij de gastouders om de studenten ‘s ochtends op het centrale verzamelpunt af te leveren, of voor vervoer daar naartoe te zorgen.

Vrijwilligers
Belangrijk om te onthouden is dat de Commissie Studiereizen het Jongerenproject op vrijwillige basis organiseert. Er is dus helaas geen ruimte voor vergoedingen aan gastouders of andere betrokkenen. Daarnaast is aanmelding als gastouder niet direct garantie dat u ook daadwerkelijk gastouder zult worden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal gastouderaanmeldingen. Na uw aanmelding houden we contact met u hierover.

Wilt u graag gastouder worden tijdens ons inkomende Jongerenproject in 2019? Vul dan dit formulier in.

Email address *
De JP'ers van 2017
Regio *
Voor- en achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Hoeveel studenten kunt u maximaal huisvesten? *
Welk aantal studenten heeft uw voorkeur? *
Welke samenstelling heeft uw voorkeur? *
Kunt u kort aangeven om wat voor huishouden het bij u gaat? Zijn er daarnaast nog bijzonderheden in uw woonsituatie of voorkeuren waar we rekening mee kunnen houden? (denk aan: huisdieren, studierichting van student, etc.)
Your answer
Waarom wilt u graag gastouder worden?
Your answer
Heeft u nog vragen? Zo ja, noteer deze hier en wij beantwoorden ze zo spoedig mogelijk.
Your answer
Veel dank voor uw aanmelding!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service