Пријава за „Фрли цветнa бомбa“
Почитувани организатори во акцијата „Фрли цветна бомба“  би сакале да ве поканиме да се регистрирате за учество во акцијата „Фрли цветна бомба“ и се надеваме дека со истата сите ќе дадеме мал придонес во јакнење на свеста за важноста на биодиверзитетот, опстанувањето на пчелите и побогати трпези во иднина.

Одделете неколку минути и пополнете ја пријавата подолу за да бидеме во поблиска комуникација и координација за реализацијата на овогодинешната акција. 
Најавете ги денот на подготовката на цветните бомби и денот и локацијата на фрлање на цветните бомби за да ве следиме во вашите активности.
Навистина ќе ни значат добиените информации за обемот на реализаиција на оваа активност како и  сите ваши сугестии и предлози за во иднина.

Ви благодариме многу!
Тимот за едукација на Слоу Фуд Македонија

Sign in to Google to save your progress. Learn more
1.Организатор на локалната акција (конвивиум, здружение,  училиште, заедница): *
2.Место на локалната акција ( град/село на конвивиум, здружение,  училиште, заедница): *
3.Kooрдинатор на групата (Име и презиме): *
4.Телефон за контакт: *
5.Емаил адреса за контакт: *
6.Ден на работилница: Подготовка на цветни бомби: *
MM
/
DD
/
YYYY
7.Ден на акција: Фрлање на цветни бомби: *
MM
/
DD
/
YYYY
8.Место (локација) на акцијата: *
9.Број на планирани учесници  (внеси само бројка): *
10.Количина (вкупен број) на цветни бомби (внеси само бројка): *
11.Дали дозволувате испратените слики, видеа и информации да се дистрибуираат и објават од страна на социјалните мрежи и медиумите? *
Required
12.Дали би сакале и во иднина да има вакви активности и кампањи на Слоу Фуд Македонија во кои би сакале да се вклучите? *
Required
13.Ваша идеја за идна акција? (слободно дадете идеи за реализација): *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy