Inschrijflink Symposium zintuigen
Lieve Leden,

Ook dit jaar organiseert Brainwave weer een symposium ! Dit jaar zal deze gaan over de zintuigen. Er is al veel onderzoek gedaan naar reuk, smaak, geur, tast en zicht, maar er valt nog veel te leren voordat we de zintuigen volledig begrijpen. Hoe kan het bijvoorbeeld dat je niets proeft als je verkouden bent? En wat zien mensen met synesthesie eigenlijk? In dit symposium zullen onderwerpen voorbij komen die in het normale psychologie curriculum niet of weinig behandeld worden. Houd dit evenement in de gaten, want de sprekers zullen hier één voor één worden voorgesteld!

De ontvangst van het symposium zal beginnen om 17:45 op 26 februari. Vervolgens zal het symposium worden geopend door het bestuur van Brainwave. De eerste spreker zal beginnen om 18:00. Na drie kwartier is er ruimte voor vragen en zal er een korte pauze worden gehouden van tien minuten. Om 19:00 zal vervolgens de tweede spreker beginnen. Na drie kwartier is er eveneens een vragenronde, gevolgd door een pauze van twintig minuten. De derde spreker zal aantreden om 20:10. Na drie kwartier is er ruimte voor vragen en zal het symposium worden afgesloten door Brainwave. Als klap op de vuurpijl volgt hierna, om 21:05, een netwerkborrel! Deze borrel duurt tot ongeveer 21:50 en geeft veel mogelijkheden om je netwerk te verbreden en mensen binnen je vakgebied te leren kennen.

Dit symposium is open voor zowel leden als niet-leden. Studenten van het vak Academic Professional zijn ook van harte welkom. Voor leden is deze activiteit gratis. Voor niet leden (en Academic Professionals) is de prijs van dit symposium 2 euro. De activiteit zal plaatsvinden in het universiteitsgebouw aan het Janskerkhof in zaal 013.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk zien we jullie daar.

Liefs,

Het 9e Bestuur van Brainwave.

Wat is je naam? (namen van Academic Professionals kunnen worden doorgegeven voor de administratie, de rest wordt weer verwijderd) *
Your answer
Wat is je emailadres? (zo kunnen we je mailen wanneer er iets mis gaat) *
Your answer
Ben je lid van Brainwave? (naar waarheid invullen AUB, dit wordt namelijk gecontroleerd) *
Als je geen lid bent van Brainwave, wil je dan bevestigen dat je 2 euro aan Brainwave overschrijft voor deelname aan dit symposium? (rekeningnummer: NL15 RABO 0333 7186 82, tnv Utrechtse Psychologie Vereniging) *
Ga je naar dit symposium als onderdeel van het vak Academic professional?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy