Intake formulier - projecten STEM-coördinatie - Associatie KU Leuven
Dit formulier is in te vullen door initiatiefnemers of medewerkers van STEM-projecten aan de Associatie KU Leuven. De informatie zal worden gebruikt voor het uitbouwen van een website met een geconsolideerd en overzichtelijk STEM-aanbod voor (vooral) leerkrachten. Bepaalde gegevens zijn ter informatie voor de STEM-coördinatie/Associatie.

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Er zijn 6 STEM-criteria voor de STEM-coördinatie: focus op leerkrachten, STEM-karakter (integratie* S, T, E, M), impact op curriculum, maatschappelijke context, aandacht voor vakdidactiek en evaluatie. Deze criteria zullen verder in het formulier verduidelijkt worden.

*Bij geïntegreerde STEM wordt het samenspel van de verschillende disciplines duidelijk belicht. Wiskunde, fysica, biologie, chemie, techniek, geologie,… staan niet los van elkaar. Het is dankzij het samenwerken van de disciplines dat we prangende maatschappelijke problemen en grootse fundamentele vragen kunnen oplossen.

Algemene gegevens
Titel van het project *
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Contact e-mailadres *
Your answer
Website van het project
Your answer
Organisator? *
Geef aan van waar binnen de KU Leuven Associatie het project uit gaat. Indien het om een partner van de KU Leuven Associatie gaat, vul dan bij "anders" de naam van de partner in, bijvoorbeeld RVO-society. Meerdere vakjes aanklikken is mogelijk.
Required
-- Specificeer de organisator
Bijvoorbeeld: Groep Wetenschap & Technologie, Faculteit Ingenieurswetenschappen. Indien van toepassing.
Your answer
Voor welke regio's is het project geschikt? *
Is het project regionaal beperkt? Duid aan voor welke regio's het project geschikt is.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms