WDZ Naschools Sporten 2019/2020 Periode 2
Wil je graag meedoen aan het Naschoolse Sporten op de Willem de Zwijgerschool, vul dan dit formulier in.

De 2e periode van dit schooljaar start al vanaf de 1e schoolweek na de kerstvakantie. Aanmelden kan tot en met 31 december 2019. Het is mogelijk om je bij meerdere activiteiten aan te melden. Er zijn steeds meer kinderen die mee willen doen. Dat zorgt voor te grote groepen. Om het overzichtelijk te houden proberen we een maximale groepsgrootte van 16 kinderen aan te houden.

Meedoen: Naschools Sporten is een succes op de Willem de Zwijgerschool en dat enthousiasme zien we terug in het aantal aanmeldingen en het plezier dat de kinderen hebben. We hebben meer dan 150 kinderen per periode die meedoen, waarbij een aantal deelnemers zelfs meerdere activiteiten meededen. Sommige groepen moeten we soms splitsen. Belangrijk is wel dat het Naschools Sporten geen naschoolse opvang is. Kinderen die hiervoor worden aangemeld moeten ook echt hieraan mee willen doen. Er zijn meestal geen kosten aan verbonden, wat niet betekent dat het vrijblijvend is.

Kleuters: Het blijkt dat de hele jonge kinderen vaak niet goed mee kunnen komen met de balsporten. De oudere kleuters (groep 2) kunnen dit al beter en willen we de kans geven met deze activiteiten mee te doen. Voor sommige kleuters is het te spannend, voor andere kleuters zijn de activiteiten te serieus en zitten ze nog in een fase waarin spelen belangrijker voor hen is dan echt een sport onder de knie krijgen. Hier is geen ruimte voor bij het naschoolse sporten, mede door het niveauverschil met de net iets oudere kinderen uit groep 3 en 4.

Mochten er veel aanmeldingen zijn bij een bepaalde activiteit, dan zal er gekeken worden of er wat geschoven kan worden in de groepen of dat een groep gesplitst zal worden binnen de periode. Vaak zal ik dan op klas de splitsing bepalen. Is het handig voor jullie om bepaalde kinderen (broers/zussen/vriendjes) bij elkaar in de groep te hebben, geef dat dan aan bij opmerkingen. Dan ga ik proberen dat voor elkaar te krijgen.

NSO: Gaat uw kind naar de NSO, dan moet u zelf bij hen ook even doorgeven als uw kind gaat deelnemen aan het Naschools Sporten.

Communicatie zal per e-mail verlopen. Zorg dat alle gegevens volledig, juist en duidelijk zijn ingevuld. Omdat de bolletjes niet meer uit gaan na het aanklikken is er ook de optie "deze niet" bij iedere activiteit.


Dit formulier voor iedere leerling apart invullen. Vul dus de naam van uw kind in en niet dat van u zelf. Na het versturen kunt u een nieuwe invullen. Na verzending ontvangt u een bevestiging van uw antwoorden. Ontvangt u deze bevestiging niet, dan is er iets mis gegaan (bijvoorbeeld een foutje in uw e-mailadres).
Email *
Mobiel nummer *
Voornaam deelnemer *
Achternaam deelnemer *
Groep deelnemer *
Na het sporten *
haalt de NSO me op
word ik opgehaald
mag ik zelf naar huis
Niet van toepassing
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Maandag Cricket
Ook dit jaar komt meester Stephan de cricketlessen verzorgen. Hij is trainer bij HBS en komt al jaren bij ons langs. Cricket is een soort slagbal, maar toch net anders.

We hebben 10 maandagen, dus mocht de groep moeten splitsen, dan zijn er toch nog 5 weken om 5 weken.

We spelen cricket op maandag 20, 27 januari, 3, 10, 17 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart.
(Op 6 en 13 januari is Stephan nog niet beschikbaar)

Misschien dat er later in het jaar nog een crickettoernooi op de agenda komt, daar krijg je dan nog bericht over.
Cricket (2-4 is VOL) *
Maandag Floorball
Floorbal is een soort hockey maar dan met plastic sticks en je mag net als bij ijshockey achter je goal langs.

Meester Wijnand zal de lessen verzorgen.

Let op: de tijden en groepen zijn anders, zodat er een combinatie te maken is met cricket.

We spelen floorball op maandag 6, 13, 20, 27 januari, 3 en 10 februari.
Floorbal (5-8 is VOL) *
Maandag Frisbee
We gaan ultimate frisbee spelen. Bij deze sport proberen 2 teams bij elkaar de frisbee te vangen in het eindvak van de het andere team. In de lessen zullen we ook aan de slag gaan met vangen en werpen van de frisbee. Frisbee golf zal ook aan bod komen.

Meester Wijnand verzorgt de lessen.

Let op: de tijden en groepen zijn anders, zodat er een combinatie te maken is met cricket.

We spelen frisbee op maandag 17 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart.
Frisbee (VOL) *
Dinsdag Basketbal
We gaan weer lekker basketballen. Voor de groepen 7 en 8 is er eind januari en begin februari het basketbaltoernooi van Den Haag. Wellicht later in het jaar ook weer 3x3 basketbal wat erg populair aan het worden is.

Meester Wijnand verzorgt de lessen.

Let op: Op de dinsdag zijn de tijden anders!

We spelen basketbal op dinsdag 7, 14, 21, 28 januari, 4 en 11 februari.
Basketbal (VOL) *
Dinsdag Rugby
We gaan in de gymzaal aan de slag met rugby. We spelen de variant flag football, waarbij lintjes om de middel zitten welke gepakt mogen worden door de andere wanneer je aan de bal bent. In mei zal er bij HRC weer een rugbytoernooi worden georganiseerd voor basisscholen.

Meester Wijnand verzorgt de lessen.

Let op: Op de dinsdag zijn de tijden anders!

We spelen rugby op dinsdag 18 februari, 3, 10, 17, 24 en 31 maart.
Rugby (2-4 is VOL) *
Donderdag Tafeltennis
Vind je het leuk om lekker ping pong te spelen, kom dan meedoen. We hebben 4 tafeltennistafels in de gymzaal. Begin januari is er al het tafeltennistoernooi van Den Haag, dus daarvoor is het te laat om daar voor te oefenen, maar in de zomer kun je op veel campings tafeltennissen, dus begin nu maar alvast te oefenen.

Tafeltennis spelen we op donderdag 9, 16, 23, 30 januari, 6 en 13 februari.
Tafeltennis (VOL) *
Donderdag Dammen
Van de damclub uit Scheveningen komen er dammeesters en juffen om jullie het dammen aan te leren. Wat waren er veel dammers in de vorige periode!

Op woensdag 22 januari is er weer het damtoernooi voor teams. Doen jullie mee?

Dammen zal zijn op donderdag 9, 16, 23 en 30 januari
Dammen (VOL) *
Donderdag Beeball
Beeball is een combinatie van slagbal en honkbal. Op 1 juli zal er voor het eerst een Beeball toernooi georganiseerd worden voor de groepen 3 t/m 6 van basisscholen uit Den Haag. Laten we hier maar alvast voor gaan trainen.

Meester Wijnand verzorgt de lessen.

Beeball spelen we op donderdag 20 februari, 5, 12, 19, 26 maart en 2 april.
Beeball (2-4 is VOL) *
Vragen of opmerkingen?
Bedankt voor de aanmelding!
Uw keuzes worden in een bevestigingsmail naar u verzonden. Wanneer de groepen gemaakt zijn ontvangt u wederom bericht.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy