. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Noms i cognoms
DNI/Passaport
e-mail
Adreça postal
Si vols rebre el teu certificat a casa per correu postal omple aquest apartat.
vols rebre els newsletter casalero?
Avis legal
D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les vostres dades s’inclouen en el fitxer “RAID”, el responsable del qual és “ASSOCIACIÓ DE CASALS I GRUPS DE JOVES DE CATALUNYA”. Les vostres dades seran tractades amb l'única finalitat de enviar-vos aquest certificat i d'enviar-vos informació dels actes i activitats de l’Associació només si heu clicat la casella de newsletter. En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del DNI, adreçada a c/ Avinyó 44, 3r pis.
FORMACIÓ ASSOCIATIVA
1. Has fet formacions a l'Escola Lliure El Sol?
(Exemples: Cursos, càpsules formatives, monogràfics) (Si no tens espai suficient pots posar més d'una formació en cada casella)
2. Has fet formacions de la federació de Casals de Joves de Catalunya? Especifica l'any i/o edició
(Exemples: Jornades Lleure i Sexisme 2012, Transforma 2009 i 2011, Escola de Participació 2013, formacions territorials, formacions sobre TIC... ) (Si no tens espai suficient pots posar més d'una formació en cada casella)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy