Prijavnica: delavnici na dogodku ob svetovnem dnevu beguncev
Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v sklopu projekta Središče za medkulturni dialog Koper, organizira dogodek ob svetovnem dnevu beguncev, ki bo 20. junija 2018, od 12. do 18. ure v Taverni v Kopru.

V sklopu dogodka bodo na voljo tudi brezplačni delavnici, katerih se lahko udeležite. Delavnici pričneta ob 14. uri.

Za več informacij smo na voljo na info@pina.si.

Vljudno vabljeni!

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
E-poštni naslov *
Your answer
Delavnica, na katero se prijavljate *
Required
Ali bi želeli prejemati PiNA tedenski e-informator S katerim boste na tekočem z aktualnimi dogodki, prostovoljskimi priložnostmi, ipd.? *
Je še kaj, kar bi nam želeli sporočiti?
Your answer
Potrjujem ...
Podpisani/-a potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični. Kulturno izobraževalnem društvu PiNA dovoljujem, da upravlja in obdeluje moje osebne podatke za namene organizacije in izvedbe tega dogodka.

V primeru prijave na e-informator bo Kulturno izobraževalno društvo PiNA podatke, ki jih navedete na tem obrazcu, uporabila za pošiljanje tedenskih informacij o aktualnih dogajanjih, seminarjih, izobraževanjih, razpisih, prostovoljstvu, ipd.
Če ne želite več prejemati PiNA informatorja, se lahko kadarkoli odjavite tako, da kliknete povezavo za odjavo na dnu sporočila ali pa nam pišete na info@pina.si.

Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in se zavezujemo, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@pina.si.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MMC PINA. Report Abuse - Terms of Service