Victor Hedmans Hockeyskola 2017
OBS! HOCKEYSKOLAN ÄR FULLBOKAD I ALLA GRUPPER.
ENDAST ANMÄLAN OM PLACERING PÅ RESERVLISTA MÖJLIG!

Victor Hedman i samarbete med ÖSK Hockeyklubb hälsar er välkomna till en rolig och lärorik hockeyvecka i Skyttishallen. Vi varvar 2 till 3 ispass per dag med fys, teori, en massa kompisar och skratt. Träningen är anpassad efter ålder och under ledning av erfarna och engagerade ledare.

Nu börjar grupperna fyllas på. Där det är fullbokat finns möjlighet att sätta upp sig på en reservlista. Du blir i så fall kontaktad om det blir en plats ledig, det kan bli under våren eller sommaren eller till och med vid skolans start. Reservplatsen är inte bindande och du ska INTE göra någon inbetalning. Först om du blir erbjuden plats och tackar ja till den betalar du avgiften.

BETALNING
Betala avgiften (2 195:- för utespelare, 595:- för målvakt)
till bankgiro 5685-0563 (ÖSK Hockeyklubb).
Observera att det är nytt bankgiro-nummer – inte samma som förra årets skola!

Ange spelarens personnummer som OCR. (10 siffror, utan bindestreck)
Anmäler du dig på en reservplats ska du INTE göra någon inbetalning.

Bekräftelse på uppgifterna som lämnats i anmälan skickas automatiskt till den mailadress du uppgett. (Får du ingen bekräftelse beror det sannolikt på att du haft felaktigheter i den uppgivna mailadressen. Kontakta oss i så fall via mailadressen nedan så att vi får din korrekta adress och får veta säkert att din anmälan kommit fram)

Din anmälan är inte giltig förrän vi registrerat din betalning.
(Eftersom antalet platser till hockeyskolan är begränsade gäller betalningsdatum som anmälningstidpunkt.)

Mail med besked om antagning skickas inom en vecka från registrerad betalning.
Vid överanmälan betalas anmälningsavgiften åter.

FRÅGOR
Frågor besvaras via mail: hockeyskola@oskhockeyklubb.se

Email address
Spelarens namn
För- och efternamn
Your answer
Förening
Personnummer
ÅÅMMDD-XXXX
Your answer
Anmälan avser grupp
HOCKEYSKOLAN ÄR FULLBOKAD men det finns möjlighet att sätta upp sig på en reservlista. Du blir i så fall kontaktad om det blir en plats ledig. Reservlistan är inte bindande och du ska INTE göra någon inbetalning. Först om du blir erbjuden plats och har möjlighet att ta den betalar du avgiften. Grundregeln är att spelare alltid tillhör grupp utifrån födelseår. Om särskilda skäl finns för deltagande i annan grupp ange i så fall dessa under "Övriga upplysningar/önskemål" i slutet av anmälningsformuläret.
Postition
Mat
Lunch ingår i anmälningsavgiften och för att kunna mätta alla hungriga hockeymagar behöver vi därför uppgifter om det finns spelare med matallergier. Har ni några frågor kring mat/specialkost är ni välkomna att skicka ett mail till hockeyskola@oskhockeyklubb.se så svarar våra matansvariga på era funderingar.
Required
Finns det andra allergier/sjukdomar vi bör känna till?
Your answer
Övriga upplysningar/önskemål.
Your answer
Målsmans namn
Your answer
Målsmans mobilnummer
Vi behöver telefonnummer där ansvarig målsman finns tillgänglig vid eventuella behov av kontakt före eller under hockeyskolan. (000-000 00 00)
Your answer
Sociala medier
I samband med att du skickar in anmälan godkänner du att vi får publicera bilder, där ditt barn kan förekomma, från hockeyskolan på Facebook och Instagram samt använda bilder i kommande marknadsföring av skolan. Bilder publiceras alltid utan koppling till namn eller personnummer. Är detta något du bestrider ber vi dig kontakta oss och meddela detta.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms