CHESTIONAR PENTRU IDENTIFICAREA ASTEPTARILOR SI NEVOILOR STUDENTILOR, MASTERANZILOR SI DOCTORANZILOR, CU PRIVIRE LA ANTREPRENORIAT
Societatea E.CECA S.R.L. Iasi si-a propus demararea unui proiect in parteneriat, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 6 „ Educatie si competente”,OS 6.13, schema de ajutor de minimis denumita „Innotech Student”, adresat studentilor (minim anul II de studiu), masteranzilor si doctoranzilor.

Proiectul isi propune cresterea numarului absolventilor de invatamant tertiar universitar si non universitar care isi gasesc un loc de munca urmare a accesului la activitati de invatare la un potential loc de munca / cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC si domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.
De asemenea, proiectul prevede dezvoltarea de mecanisme pentru infiintarea, sustinerea si promovarea unor intreprinderi finantate prin aceasta schema de minimis.

Scopul chestionarului este acela de a identifica nevoile viitorilor antreprenori. Prin intermediul acestui chestionar ne vom contura o imagine clara cu privire la nevoia si aria de formare a studentilor in domeniul antreprenoriatul, in cadrul proiectului mai sus mentionat, fapt pentru care va rugam sa raspundeti cat mai sincer la intrebarile de mai jos.

DE RETINUT:
La activitatile proiectului si la cursurile de formare antreprenoriala pot participa persoane care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- Student (ISCED 5-7)– trebuie sa demonstreze la data intrarii in operatiune (prima zi de curs de formare profesionala in competente antreprenoriale) ca este inmatriculat cel putin in anul 2 de studii de licenta.
- Doctoranzi in ciclul de studii universitare de doctorat ( studenti doctoranzi).
- Cursanti (ISCED 4, nivel de calificare 5, inmatriculati in colegiile organizate la nivelul institutiilor de invatamant superior) – inmatriculati, la data intrarii in operatiune, in cel putin anul 2 de studii.

Completarea chestionarului dureaza mai putin de 5 minute!

Va multumim!
Ce varsta aveti?
2. Adresa de domiciliul/ resedinta (localitate)
3. Regiunea:
4. Genul
5. Nivel de educatie:
6. In acest moment urmati cursuri universitare?
7. Ce cursuri universitare sau alte forme de studiu urmati in prezent?
8. An de studiu:
9. Care este denumirea institutiei de invatamant superior in cadrul careia sunteti student?
10. Ce facultate, respectiv specializare urmati in prezent?
11. Doriti sa va infiintati o afacere si daca da unde si-ar desfasura activitatile?
12. Daca ati avea propria afacere, in ce domeniu ar fi?
13. Aveti experienta/cunostinte in domeniul in care doriti sa demarati afacerea?
14. Aveti studii in domeniul in care doriti sa demarati afacerea?
15. Care considerati ca este cea mai importanta problema cu care se confrunta noii antreprenori?
Clear selection
16. Ati participat la cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale?
17. Pentru indeplinirea cu succes a sarcinilor si responsabilitatilor pe care le veti avea ca viitor antreprenor, care este programul de formare/ tipurile de activitati, furnizate prin proiect, de care credeti ca aveti nevoie pentru a afla mai multe despre mediul antreprenorial si pentru a va dezvolta competentele antreprenoriale?
Clear selection
18. Daca veti avea oportunitatea de a obtine o sursa de finantare nerambursabila, care ar fi cuantumul dorit?
19. Care ar fi numarul optim de angajati pentru demararea propriei afaceri?
20. Considerati oportun derularea unui stagiu de practica in cadrul unei intreprinderi cu acelasi profil ( cod CAEN) ca a firmei pe care doriti sa o infiintati ?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy