ONTINYENT PARTICIPA 2018
FASE PROPOSITIVA. Exposa la teua proposta i recorda que s’ha previst que cada projecte no pot tindre un cost estimat superior al 50% del pressupost destinat a Ontinyent Participa.

Serà l'Oficina Tècnica i el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament els òrgans encarregats d'analitzar, avaluar i quantificar la proposta.

Dades de contacte
Serà necessari que ens indiques les dades sol·licitades, per posar-nos en contacte amb tu si la teua proposta fóra finalista.
Nom i cognoms
Your answer
La proposta la fas en nom d'alguna associació?
Indica el nom de l'associació proposant
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Proposta
Explica la teua proposta i recorda que si necessites adjuntar un document, hauràs de remetre-ho al correu electrònic proposa@ontinyentparticipa.es amb l'assumpte "PROPOSTA DE (NOM i COGNOMS)".
Your answer
LOPD
Per acomplir l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides s'incorporaran i tractaran al fitxer inscrit a l'Agencia de Protecció de Dades.

Si no expressa el contrari, entenem que consent el tractament indicat.
Pot exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit dirigit a l'AJUNTAMENT D'ONTINYENT - Plaça Major, 1 - 46870 Ontinyent - 96 291 8200, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms