Intresseanmälan seniorlandslaget i drakbåt 2021
Detta är en intresseansökan för seniorlandslaget i drakbåt. Ansökan betyder inte att du är uttagen utan betyder att du har intresse av att vara med i uttagningsprocessen. Till seniorlandslaget får du som är över 16 söka. För dig som är 40+ och 50+ finns det separata lag för dessa åldersklasser men det betyder inte att du inte är välkommen att söka seniorlandslaget. Samma uttagningskriterier gäller oavsett ålder. Mer information kring uttagningskriterier hittar du på drakbåtslandslagets hemsida: https://www.drakbatslandslaget.se/uttagningskriterier

För uttagning krävs genomförda fystester och deltagande vid obligatoriska läger. Information om testdatum och lägerdatum hittas också på hemsidan. Vid förhinder för att genomföra tester eller delta på läger ska detta meddelas i god tid till berörd ansvarig. Första fystesterna ska vara inskickade senast 8 Nov, fyller du i detta formulär senare kan du höra av dig till Ludvig. Vilka tester det är och hur de ska utformas finns som tidigare nämnt på hemsidan.

Första uttagningsdatumet är 19 Februari och andra är 1 Maj. Men uttagning sker löpande.

Alla datum och planer för läger planeras för att folkhälsomyndigheten kommer tillåta detta. Såklart är situationen som den är just nu, men vi planerar att våren går att genomföra enligt ordinarie plan.

Vårt mål är att åka till EM i Kiev med ett bred trupp där många kan få möjligheten att utvecklas och få åka på mästerskap.

Hör av er vid frågor!
Kontakt@drakbatslandslaget.se
//Drakbåtsledningen
Namn (för-efternamn) *
Klubbtillhörighet (kanotklubb) *
Ålder *
Vikt (vid skrivande tillfälle) *
Personnummer *
E-mail *
Telefonnummer *
Allergier/matpreferenser *
Skador? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Drakbåtslandslaget. Report Abuse