Luontopuodin asiakaskysely
Suomen Luonnonsuojeluliiton Kymenlaakson piiri ry sekä Kouvolan ja Iitin alueen paikallisyhdistys Pohjois-Kymen Luonto ry pitävät yhteistä Luontopuotia Kouvolan museokorttelissa Vaahteratalossa. Samasta tilasta löytyy myös piirin toimisto.

Piirin keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat mm. toimialueen aktiivinen luonnon tilan seuraaminen, suojelualoitteiden tekeminen sekä kannanotot ja lausunnot ympäristölupiin, kaavoitukseen ja maankäyttöön. Paikallisyhdistys mm. valvoo alueensa luonnon etua ja seuraa sekä ottaa kantaa päätöksentekoon ja luontoa koskeviin kysymyksiin. Lisäksi molemmat tahot järjestävät tapahtumia, talkoita ja retkiä.

Tavoitteenamme on uudistaa Luontopuotia, ja tällä kyselyllä on tarkoitus selvittää, millaisia tuotteita asiakkaamme haluaisivat löytää tai voisivat kuvitella löytävänsä puodista.

Kysely on jaettu tuotekategorioihin, joissa on tarkempi tuotelistaus. Listasta voi valita tuotteita, jotka omasta mielestä sopivat Luontopuotiin tai lisätä tuotteita, joita valmiista listasta ei löydy. Tuotekysymysten jälkeen on mahdollisuus antaa vielä vapaamuotoista palautetta.

Vastausten pohjalta toivomme saavamme ideoita ja suuntaviivoja sille, millaisia tuotteita puodissa kannattaisi pitää tarjolla. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan myös toteuttamaan asiakkaiden toiveita. Huomioithan, että kaikkia ideoita ja tuotetoiveita emme voi välttämättä toteuttaa, koska yhdistystoimintamme on voittoa tavoittelematonta ja suurimmalta osin vapaaehtoistoimintaan perustuvaa, joten resurssimme ovat rajalliset.

Vastausaika on 3.9. - 15.10.2019. Kyselyn vastaajien kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti Luontopuotiin. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä kyselyn loppuun yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 31.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Yhteystietoja käytetään ainoastaan voitosta ilmoittamiseen. Emme käytä yhteystietoja markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Lämmin kiitos vastauksestasi ja tervetuloa tutustumaan Luontopuotiin!
Ostamalla Luontopuodista tuet paikallista luonnonsuojelutyötä.
(Varuskuntakatu 8, 45100 Kouvola. www.sll.fi/kymenlaakso/luontopuoti)
Millaisia luomu- ja lähielintarvikkeita voisit ostaa Luontopuodista?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service