Programozó Gólyatábor 2017. - jelentkezés (2. kör)
Az alábbi form kitöltésével tudsz jelentkezni felsőbbévesként a 2017. évi Programozó Gólyatáborba (PGT '17). Kérünk, hogy figyelmesen olvass el minden kérdést és leírást, ezáltal megkönnyítve a munkánkat és növelve az esélyét is annak, hogy lejuthass a Gólyatáborba.
A Gólyatábor előreláthatólag 2017. augusztus 21-27. között lesz. 21-e a szervezői nap, akkor készítjük fel a táborhelyet a Gólyák érkezésére. 22-én érkeznek a Gólyák, 27-én délelőtt pedig távoznak. Mi 27-én délután hagyjuk el a Gólyatábort, miután visszarendeztük a helyszínt az eredeti állapotába. Bár a gólyatábor időpontja várhatóan a fenti dátum lesz, ez nem azt jelenti, hogy csak akkor kell ráérned. A Gólyatábort több hónapos munka előzi meg, ahol az összes felsőbbéves szervező segítségére szükség van. Kérünk, csak akkor jelentkezz, ha ebben a munkában is részt tudsz venni.
A PGT szerves része a tematika. Idén indiánok fogják ellepni Pusztafalu síkságait: https://drive.google.com/open?id=0B3Ef7cJpX1kXcGsyNlVzY0lkN28
Különlegesség idén, hogy ha minden a terv szerint alakul, lesz egy 6. "ház" is, egy katonai sátor formájában. Aki (fő)patrónusnak jelentkezik, gondolkodjon el azon, hogy szeretne-e sátrat vinni.
Pályázható pozíciók
Speaker:
Az Speaker feladata a Programozó Gólyatábor teljes időtartama alatt a gólyák tájékoztatása az aktuális programokról, illetve minden olyan egyéb információról, amit a szervezők közvetíteni szeretnének. (Továbbá a Showhajtás főprogram lebonyolítása, a jó hangulat megalapozása.) Ezen felül állomást vállal az egyes főprogramokon, amikor éppen nincsen más - a pozíciójához kötődő - feladata.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms