Ilmoittaudu mukaan polkujuoksuun: Kurjenrahka 12.5. klo 11
Ilmoittautumisen tarkoituksena on tarjota jokaiselle yhteislenkille osallistuvalle hyvä kokemus. Sen pystymme tarjoamaan, mikäli saamme ajoissa tiedon kuinka moni on tulossa kanssamme lenkille. Yhteislenkin reittiä ei välttämättä ole merkitty maastoon, siksi varaudumme osallistujien mukaan tarpeeksi monella vetäjällä. Lisäksi tarvitsemme yhteystietojasi mahdollisten muutostilanteiden hallintaan. Ilmoitathan jokaisen osanottajan erikseen.

Kurjenrahkassa on valittavana kaksi reittiä: 1,5 km:n Karpalopolku ja 6 km:n Savojärven kierros. Kurjenrahkan ladattava gpx-reitti ja tulostettava kartta löytyvät viimeistään viikolla 19 osoitteesta yle.fi/mennäänmetsään. Yle ja Metsähallitus pidättävät oikeuden muuttaa suunniteltua reittiä esimerkiksi turvallisuussyistä.

Pysäköinti: Kuhankuonontie 60, Pöytyä. Parkkipaikalta n. 100 metrin kävely Kurjenpesän pihapiirin, josta yhteislenkin lähtö tapahtuu.

Liity myös Facebook-ryhmään: Mennään metsään -polkujuoksukiertue, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa kiertueen etenemisestä sekä ilmoittautumisista.

Mikäli et pääsekään yhteislenkille, se ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Arvostamme kuitenkin jos voit ilmoittaa asiasta edellä mainitussa FB-ryhmässä tai sähköpostitse mennaanmetsaan@yle.fi

****************
Ylen polkujuoksukiertueen tavoitteena on liikuttaa suomalaisia polkuja pitkin maapallon ympäri (yhteensä yli 40 000 km). Jokainen yhteislenkillä liikuttu kilometri on mukana tässä tavoitteessa.

Juoksutapahtumaan osallistujia ei ole vakuutettu Yleisradion toimesta, vaan osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuullaan.

Tällä lomakkeella kerätyt tiedot tuhotaan 1.11.2018, kun Yleisradion Mennään metsään -tapahtumakokonaisuuden alla järjestetyt juoksutapahtumat ovat päättyneet.

Juolukkasatoa. Kuva: Sanna-Mari Rivasto
Nimesi: *
Your answer
Sähköpostisi: *
Your answer
Puhelinnumerosi: *
Your answer
Kummalle matkalle aiot osallistua? *
Miten aiot kulkea matkan? *
Oletko kiinnostunut toimimaan lenkillä vetäjänä?
Oletko suorittanut ensiapukurssin?
Haluatko olla ensimmäisten joukossa, kun kerromme polkujuoksukiertueesta @ Facebook? Mikäli vastaat kyllä, saat kutsun "Mennään metsään: Polkujuoksukiertue" -ryhmästä.
Lenkille osallistuneiden kesken arvotaan Mennään metsään -paitoja. Mikä on paidan kokosi?
Annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn arvontaan ja juoksutapahtuman järjestelyihin liittyen. (Linkki Ylen tietosuojalausekkeeseen: https://bit.ly/2ELOel6) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Yleisradio. Report Abuse - Terms of Service