Centrale inventarisatie toegang digitaal lesmateriaal 2019-2020
Start schooljaar / implementatie ECK
-----------------------------------------------------------
De start van schooljaar 2019 - 2020 vlekkeloos laten verlopen. Met dit doel werken onder Edu-K-vlag dit jaar de programma's Start Schooljaar en Implementatie ECK nauw samen. Programma Start Schooljaar ziet erop toe dat alle publieke en private partijen goede afspraken maken. Programma implementatie ECK helpt non-ECK scholen de stap naar de ECK standaard Distributie en Toegang te zetten. Ook dit helpt incidenten bij de schoolstart te voorkomen.

Om mbo-instellingen zo goed mogelijk te ondersteunen, is inzicht nodig in hoe studenten toegang tot hun digitaal lesmateriaal krijgen. Met deze Centrale inventarisatie mbo willen we dit voor alle ketenpartijen inzichtelijk krijgen. Deze informatie stelt de Edu-K programma's in staat ook jouw instelling goed te ondersteunen. Het is dan ook belangrijk dit inventarisatie-formulier aandachtig door te nemen en liefst voor 18 maart a.s. in te vullen.

Instructie bij het invullen:
----------------------------------------
De gevraagde informatie gaat over de huidige situatie op jouw instelling, tenzij anders aangegeven. Bij diverse vragen kun je aangeven of dit vóór de start van het komend schooljaar gaat wijzigen. Vervolgens is het verzoek om wijzigingen in het tekstvak eronder zo precies mogelijk toe te lichten.


Heeft u vragen over deze inventarisatie?
----------------------------------------------------------------
Neem contact op met Frans Rewijk van Kennisnet: F.Rewijk@kennisnet.nl (06-5558 5325) of Maaike Stam van saMBO-ICT: maaike.stam@sambo-ict.nl (06-5533 0909).


Dit formulier is ingevuld door:

Email address *
Naam invuller *
Your answer
Instelling *
Contactpersoon Leermiddelen
Your answer
Emailadres contactpersoon Leermiddelen
Your answer
Contactpersoon ICT
Your answer
Emailadres contactpersoon ICT
Your answer
1. Gehele instelling of specifieke locatie?
Vaak zijn mbo-instellingen decentraal georganiseerd. Verschillende locaties of opleidingen binnen één instelling gebruiken verschillende systemen. Ook toegang tot digitaal lesmateriaal kan verschillend georganiseerd zijn. Is dit bij jullie het geval, vul dan de lijst voor de specifieke situatie op één locatie/opleiding in en doe dit voor alle verschillende locaties/opleidingen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of saMBO-ICT. Report Abuse - Terms of Service