Masa traditionala in Tara de dincolo de negura - 19 iulie 2020 - Tura de cicloturism
Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie: Ioana Popa 0742.22.00.61, ioana@probikeaddiction.ro, www.ProBikeAddiction.ro, www.facebook.com/Probikeaddiction
pret: 100 lei/persoana, include masa traditionala cu 3 feluri de mancare, minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit, asistenta rutiera, asistenta tehnica, servicii foto-video, ghidaj.
Nume si Prenume *
Adresa de email *
Numar de telefon *
Parcurgerea traseului *
Required
(Optional) Sunt insotit de copii
Doar in cazul traseului pentru incepatori. Va rugam sa treceti numele si varsta copilului/copiilor. Recomandam participarea la tura a copiilor de peste 10 ani.
(Optional) Doresc sa inchiriez :
Clear selection
Declaratie pe proprie raspundere *
INŢELEG CĂ MERSUL PE BICICLETĂ ESTE O ACTIVITATE CE PRESUPUNE RISCURI, REALIZEZ PE DEPLIN PERICOLELE PARTICIPĂRII LA ACEST EVENIMENT ŞI ÎMI ASUM PE DEPLIN RISCURILE ASOCIATE CU O ASTFEL DE PARTICIPARE.Înţeleg şi sunt de acord că pot apărea situaţii în timpul evenimentului, care pot fi dincolo de controlul Organizatorilor şi eu va trebui să acţionez astfel încât să nu pun în pericol propria persoană sau terţii. Pe traseu pot apărea animale domestice, autoturisme și alte persoane în afara evenimentului. De asemenea declar că voi respecta regulile de circulație de pe drumurile publice. Accept responsabilitatea pentru starea şi caracterul adecvat al echipamentului meu, pentru echipamentul oferit spre utilizare şi pentru comportamentul meu în legătură cu acest eveniment. Mă angajez să port o cască care îndeplineşte cerinţele normelor sau regulamentelor Organizatorilor şi care poate proteja împotriva leziunilor grave la cap. Declar ca nu am nici o afecţiune fizică sau medicală care ar putea constitui un pericol pentru mine sau pentru alţii prin participarea la acest eveniment sau ar putea interfera cu capacitatea mea de a participa în condiţii de siguranţă la acest eveniment. In cadrul evenimentului vor fi făcute fotografii şi materiale filmate cu copiii din echipa, care vor fi folosite in albumul evenimentului si pentru promovarea imaginii organizaţiei. Imaginile vor fi afişate public pentru Dvs.si pe site-ul www.probikeaddiction.ro si pagina de facebook ProBikeAddiction. VOI SEMNA INAINTE DE A PLECA IN TURA O DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE LEGATA DE SIGURANTA PARTICIPARII IN CONTEXTUL COVID-19.
Required
As vrea sa particip si la alte evenimente PBA
Va rugam sa bifati daca sunteti interesati si de alte evenimente pe care le organizam in perioada imediat urmatoare, iar noi vom reveni cu detaliile necesare. Va multumim! PS Puteti propune si voi noi trasee pe care ati vrea sa le parcurgeti pe bicicleta!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy