Aanmeldformulier Startweken Ichthus
Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Ichthus Eindhoven! In dit formulier kun je aangeven of je bij een avond bent, benodigdheden wel of niet zelf hebt/kan regelen en overige informatie. Weet je nog niet zeker of je erbij kan zijn, dat is niet erg. Zonder definitieve "ja: ik ben aanwezig" in het aanmeldformulier, ben je nog steeds van harte welkom bij de Startavonden.

Er zijn drie Startavonden, de planning is als volgt:
  • Tour de Hap (6 september), hier zullen we op verschillende huizen een maaltijd nuttigen en andere Ichthianen leren kennen.
  • Gezamelijke Avond (13 september), dan zullen we met de hele vereniging God aanbidden, naar een spreker luisteren en vragen stellen aan de spreker.
  • Kring (20 september), hierin wordt er in een klein groepje Ichthianen een onderwerp met betrekking tot het geloof behandeld en hierover gediscussieerd.
Alle avonden beginnen bij onze Sociëteit (Dommelstraat 6, Eindhoven) om 17:45. Aansluitend op de avonden van 13 en 20 september wordt er ook geborreld in de Sociëteit (optioneel vanaf 22:00). Een studentenkaart en fiets zijn nodig voor alle drie de avonden.

De gegevens worden alleen gebruikt voor de Startweken en worden erna gelijk verwijderd. Door het formulier in te vullen ga je hiermee akkoord.

Voor vragen of andere zaken kan je Anouk Verhagen benaderen, a.verhagen@ichthuseindhoven.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mijn naam is *
Mijn telefoonnummer is *
Bevestig je mailadres *
Heb je allergieën/dieetwensen? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Christelijke Studentenvereniging Ichthus Eindhoven. Report Abuse