ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА МОНИТОРИНГ
Преку овој образец можете да се обратите до Коалицијата „Сите за правично судење“ доколку ви е потребен мониторинг на граѓански и кривични постапки.

Мониторингот на судските граѓански постапки е во рамките на проектот „Правен, финансиски и физички пристап до правда во основните судови во Р.Македонија“ кој се спроведува од Коалиција сите за правично судење, со поддршка на Проектот на УСАИД за граѓанско учество.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и Презиме *
Податоци за контакт. *
(е-маил адреса или телефон)
Мониторингот ви е потребен за *
Пред кој суд се води предметот? *
Број на предмет. *
(напишете го референтниот број на предметот на пр. П1 - 11/18, Кбр 00-00 и сл.)
Датум на закажано рочиште пред судот. *
(датумот на следно закажано рочиште пред судот)
Кој е основот по кој што се води постапката? *
Required
Кој е вашиот статус во постапката? *
(наведете дали сте странка во постапката, на пример тужител, тужен, оштетен, обвинет)
Каков статус има предметот? *
(дали се води сеуште постапка пред суд, предметот е вратен на повторно судење пред Основниот суд или пак се има донесено правосилна пресуда)
Опис на проблемот: *
(накратко опишете ја ситуацијата)
Каква помош ви е потребна? *
(дали ви е потребен мониторинг на судските рочишта по вашиот предмет што се води пред суд)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy