Anmälan klubbesök & aktion Göteborg
Nu i juli åker Fältbiologernas ordförande Tove och vice ordförande Leo på en klubbturné! Och den 10-12 juli besöker de Göteborgsklubben!! De kommer att ha basecamp i Valldastugan där det planeras en massa roliga aktiviteter med både naturupplevelser och miljökamp.

Så här ser schemat ut (en kan delta på hur lite eller mycket en vill av dessa pass):

10-11 juli: övernattning utanför Valldastugan i eget tält för de som vill.

11 juli - i Vallda (hållplats: Sandö, Kungsbacka)

8:30-11:30. Fågelmorgon, eventuellt även växtskådning. Vi har en tubkikare, men ta gärna med handkikare och lupp om du har. Förhoppningsvis ser vi några havsfåglar och hör sjungande sommarfåglar.

11:30-12:30: Lunch. OBS: ta med egen vegetarisk lunch - spara kvittot så får du pengar av Fältbiologerna!

12:30-14:30: Aktivistworkshop. Vår vice ordförande Leo (som bl.a. varit inblandad i kamperna för att rädda Ojnareskogen och Råstasjön samt stoppa M/KD/SD:s miljökatastrofala budget 2018) berättar om hur en räddar världen. Passet anpassas efter deltagarna, så fyll gärna i vad du är mest pepp på nedan. Vi kommer också få testa på lite miljöaktivism - ta gärna med något digitalt att skriva längre texter på och eventuella hjärtefrågor!

14:30-16:00: Bad. Vi badar! Ta med badkläder och handduk.

16:00-18:00: Skog och skogskamp - vår ordförande Tove Lönneborg (som inventerat skogar, arrangerat flera skogsaktioner och använt civil olydnad för skogen) berättar om Fältbiologernas stora skogskampanj "Skogen som tog slut" som vi driver i år. Vi får bl.a. prata om varför skogen är viktig, få reda på mer om Fältbiologernas skogsfilm som släpps i höst med en stor turné samt fundera på vad Göteborgsklubben kan göra för att rädda skogen. Eventuellt testar vi också en enkel form av skogsinventering genom att leta hotade arter i skogen vid Vallda.

18:00-19:00: Middag. OBS: ta med egen vegetarisk middag - spara kvittot så får du pengar av Fältbiologerna!

19:00-så sent vi vill: Fritt häng. Vi umgås, pratar om vad vi vill (kanske Göteborgsklubben, klimatkrisen eller meningen med livet) och har det trevligt. Instrument och liknande välkomnas varmt!

11-12 juli: övernattning utanför Valldastugan i eget tält för de som vill.

12 juli - i centrala Göteborg
Kl 14:20-15:30 Aktion mot Preemraff.

OBS: denna helg riktar sig till dig upp till 26 år! Stanna hemma om du är sjuk eller har minsta symtom.
Jag kommer att delta på: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fältbiologerna. Report Abuse