Kthimi në ''normalitet'' për bizneset shqiptare!
Pas pyetësorit ”Sfidat e bizneseve shqiptare gjatë pandemisë COVID- 19” , Dhoma së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri- Britani e Madhe vjen me pyetësorin nr.2 : ''Kthimi në ''normalitet'' për bizneset shqiptare!''

Cfarë është Normaliteti I Ri? Si mund të mbijetojë biznesi në këtë kohë?
Në këto momente, kur të bërit biznes por edhe ekonomitë ndërkombëtare po përballen me shumë sfida, Dhoma Britanike e Tregtisë në Shqipëri ka qëndruar gjithë kohës në mbështetje të bizneseve pavarësisht karantinimit.

Ky pyetësor mund të sjellë ndryshime apo rishikime ligjore me impakt në përmirësimin e situatës ekonomike të krijuar pasi rezultatet e këtij pyetësori gjithashtu dhe rekomandimet do t’i paraqiten Qeverisë Shqiptare për konsiderime të mëtejshme.

Për sugjerime ose komente mund të na kontaktoni nëpërmjet email-it zyrtar: info@abcci.com
Email address *
Natyra e biznesit tuaj: *
Tipi i kompanisë tuaj *
Jeni një biznes *
A po funksionon strategjia për hapjen graduale të aktivitetit ekonomik në vend? *
A keni ndjerë ndihmën që qeveria ka bërë të vlefshme për biznesin tuaj ose/dhe punonjësit? *
Sa të përgatitur jeni finaciarisht për të zbatuar protokollet e vendosura nga qeveria? *
Cilat janë ndryshimet kryesore që duhet t'i bëni biznesit tuaj pas rihapjes? Përmendni 2-3 ndryshime *
A do e ndryshojë pandemia e koronavirusit mënyrën e të bërit biznes në Shqipëri? *
A ka ndikuar pandemia e koronavirusit (COVID-19) në mundësinë e blerjes së inputeve për ndërmarrjen tuaj dhe / ose shitjen e produkteve? Lutemi të zgjidhni 2-3 prej alternativave *
Required
A ka prekur pandemia e koronavirusit (COVID-19) në ndërmarrjen tuaj në ndonjë nga mënyrat e mëposhtme?
Clear selection
Cilat nga strategjitë e përmendura më poshtë ka ndjekur biznesi juaj gjatë këtyre muajve për tu përshtatur krizës *
Required
Lutemi të komentoni mbi gjendjen e tanishme të bizneseve shqiptare pas rihapjes *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy