Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin
Lomake on tarkoitettu ylioppilastutkintoon ilmoittautumiseen niille, jotka ovat jo valmistuneet Mynämäen lukiosta. Kokelaat, joiden tutkinto on vielä kesken tai ovat juuri valmistuneet Mynämäen lukiosta ilmoittautuvat Mynämäen lukion Wilma-lomakkeen kautta. Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan aina seuraavan tutkintokerran kokeeseen.

Syksyn tutkintoon ilmoittaudutaan aina toukokuun loppuun mennessä ja kevään tutkintoon marraskuun loppuun mennessä.

Digitaaliseen ylioppilaskokeeseen osallistuminen vaatii koejärjestelmän kanssa yhteensopivaa tietokonetta. Lukio ei voi taata ylioppilaskokeiden uusijoille ja tutkinnon täydentäjille lukion tietokonetta. Lähtökohtaisesti uusijoilla ja täydentäjillä tulee olla oma tutkintojärjestelmässä toimiva tietokone. Sinut kutsutaan ennen koetta lukiolle testaamaan laitteistosi toiminta nykyisessä koejärjestelmässä.

Lähettämällä ilmoittautumistietosi tällä lomakkeella Mynämäen lukioon hyväksyt samalla, että tiedot siirretään ja päivitetään Mynämäen lukion opiskelijarekisteriin.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sukunimi (aiempi sukunimi, jos se on muuttunut) *
Kutsumanimi (aiempi kutsumanimi, jos se on muuttunut) *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Laskutusosoite (jos eri kuin lähiosoite)
Tutkinnon uusimisesta ja täydentämisestä peritää tutkintomaksu. Tutkintomaksut selviävät Ylioppilastutkintolautakunnan internet-sivuilta.
Tutkintokerta, mihin ilmoittaudun (muodossa 2023S) *
Voit ilmoittautua vain seuraavaan tutkintokertaan.
Oppiaineet, joihin ilmoittaudun *
Ilmoitettavat tiedot: tutkintotyyppi: kokeen täydentäjä/korottaja, oppiaine, oppiaineen taso (pitkä/lyhyt matematiikka; A-, B- ,C-kieli); ylimääräinen / pakollinen koe (Esimerkki: korottaja, englanti (A), pakollinen). Kirjoita eri oppiaineet eri riveille (rivinvaihto enter-näppäimellä).
Tietokone ja tarvikkeet *
Lukiolla ei ole mahdollisuutta antaa kokeen uusijoille ja tutkinnon täydentäjille tietokonetta tai muita kokeessa tarvittavia laitteita käyttöön. Kerro meille, millaisella koneella aiot tehdä kokeen. Ilmoita alla olevaan kenttään koneen merkki. Huomioithan, että kokeessa ei saa käyttää mitään langattomia lisävarusteita, kuten bluetooth-hiiriä tms. Myös sellaiset lisävarusteet on kielletty, mihin on mahdollisuus tallentaa tietoja, kuten ns. "peli-hiiret" ja älykellot.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Mynämäen kunta - opetustoimi. Report Abuse