Taller participatiu virtual per a la ciutadania i les empreses dels municipis rurals del Bages
Us proposem formar part d'un taller participatiu per tal d'identificar projectes, actuacions, serveis i infraestructures necessàries en els municipis rurals del Bages. Ens hi ajudes?

Amb aquest taller pretenem generar idees per tal d’afavorir el desenvolupament socioeconòmic, la retenció de la seva població i la millora de la qualitat de vida de la població d'aquests municipis per respondre a la pregunta: "Com podem fer atractius els municipis del Bages rural per viure-hi i treballar-hi?"

Si vius o treballes a: Gaià, Talamanca, Mura, Marganell, Aguilar de Segarra, Castellfollit del Boix, Rajadell, Sant Feliu Sasserra, Sant Mateu de Bages, Castellnou de Bages i Fonollosa, t'esperem en aquest taller!

Serà el 29 de juliol a les 18.30h. T'enviarem per correu electrònic l'enllaç al taller. Si tens algun dubte, pots escriure a: reactivacióbages@ccbages.cat

Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon
Municipi *
Marca quin és el teu perfil
En cas que representis una empresa o associació, quina és?
Protecció de dades
Al Consell Comarcal del Bages tractem les dades de caràcter personal segons s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i a l’article 11 de la LOPDGDD us informem de les següents dades:
Responsable del tractament: Consell Comarcal del Bages NIF P5800009B Carrer de la Muralla de Sant Domènec, 24 Manresa - BCN Tel. 936930350
Finalitat del tractament: Diagnosi dels municipis rurals del Bages
Conservació de les seves dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
Legitimació: El compliment d’una missió d’interès públic.
Destinataris: Les seves dades seran tractades pel Consell Comarcal del Bages, per col·laboradors i prestadors de serveis.
Drets: Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: contacte@ccbages.cat, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.

Per a més informació: www.ccbages.cat/legal/?highlight=avis%20legal.

Consentiment
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raiels SCCL. Report Abuse