Jelentkezési lap - Értékképzés, 2018
A Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet a NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. Szakmai támogatásával Értékfeltárás a helyi közösségekben címmel szakmai felkészítő programot rendez.

A képzés során a résztvevők megismerik az értékfeltárással kapcsolatos alapvető elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek alkalmazásával képessé válnak az értékfeltáró munka folyamatainak önálló végzésére, a közösségi munka mentorálására. Az értékek feltárásán túl megismerik annak rendszerező módszertanát, a helyi, tájegységi felvidéki külhoni -, nemzeti értékek közé való felterjesztések adminisztratív tennivalóit. Megismernek olyan programokat, amik által segíthetik a helyi, tájegységi identitás kialakulását, megerősítését, az értékek megismertetését és népszerűsítését.

A felkészítés célja, hogy a résztvevők képet kapjanak a kulturális értékek rendszeréről, az értékfeltárás módszereiről, a helyi értékek gyűjtésének, gondozásának és közzétételének technikáiról. A felkészítés során a résztvevők megismerhetik a Kárpát-medencei magyar kulturális értékek és értékfeltárás jó gyakorlatait, és képessé válnak az értékek feltárására és a nemzeti értéktárakba való felterjesztésre.
Egyben metodikai segítséget kapnak a Településeink értékei 2. meghirdetett pályázatunkhoz.

A képzés (felkészítés) 2018. november 16-án, pénteken 17 órától november 18-án, vasárnap 14 óráig tart.
Helyszíne: Dunaszerdahely, a Szabó Gyula utcai Építészeti Szakközépiskola épülete.

Név:
Your answer
Lakhely - magyarul *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Mobil: *
Your answer
A képzésen részt veszek: *
Szállást igényelek
igen
nem
péntek
szombat
Étkezés igénylése
igen
nem
péntek - vacsora
szombat - reggeli
szombat - ebéd
szombat - vacsora
vasárnap - reggeli
vasárnap - ebéd
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service