Kontaktskjema, Telenor Xtra Bønes 2017/18
Deltakers fornavn *
Your answer
Deltakers etternavn *
Your answer
E-postadresse 1 *
Your answer
E-postadresse 2
Your answer
Foresattes mobilnummer 1 *
Your answer
Foresattes mobilnummer 2
Your answer
Årskull *
Skole *
Klasse (Eks. 5b) *
Your answer
Deltar følgende dager *
Required
"Linje" (prioritert idrett) *
Deltakerne følger fast aktivitetsplan, men kan ofte velge aktivitet f.eks. i Ball/basis-øktene. For å lette planleggingen for oss, ønsker vi å vite hvilken idrett barnet prioriterer.
Tennis *
Vi har et egen avtale med Bergens Tennisklubb, som bidrar med instruktører hver tirsdag og onsdag. Kommer deres barn til å delta på dette?
Leksehjelp *
I klasserommet er det i tidsrommet kl. 13.30-14.30 leksetid. Der skal det til enhver tid være arbeidsro og en voksen veileder til stede. Dersom deltakeren ikke skal gjøre lekser på lekserommet, kan han/hun være ute eller spille spill i storsalen.
Måltid *
Deltakerne får stort sett tilbud om et lett måltid med varmmat. I tillegg er det alltid tilbud om brødmat, kornblanding, frukt og/eller grønnsaker som tilbehør eller alternativ. Alle deltakerne skal uansett sitte samlet rundt bordet under måltidet, og følge felles regler.
Fotografering *
Merk av rutene som passer for dere.
Required
Transport 1 *
Vi godtar at vårt barn blir transportert i privatbil hjem etter aktiviteter utenfor nærområdet, f.eks. fra Sissels, Ortun svømmehall. Sjåfører vil til enhver tid være en av instruktørene eller foresatte for øvrige deltakere.
Transport 2
Vi undersøker muligheten for organisert transport fra skolen til Telenor Xtra, mot en liten egenandel. Gjelder ikke barn på Fjellsdalen skole. Er dette aktuelt for dere?
Kontakt ved fravær *
Vi har ikke kapasitet til å kontakte alle deltakere som ikke møter opp. Dersom dere har et sterkt ønske om dette, vil vi likevel kunne gjøre enkelte untak. Ønsker dere å bli kontaktet dersom barnet ikke møter opp?
Ekstra utstyrsbehov *
Nye deltakere får selvsagt full utstyrspakke. Dette må bestilles i et nytt bestillingssystem som sendes ut i løpet av kort tid. Deltakere som har mottatt utstyr tidligere kan også bestille nytt utstyr der dersom noe er vokst fra eller ødelagt. Her under kan dere som har vokst fra gammelt utstyr supplere med større størrelser (gjelder barre str. 164).
Required
Kveldsaktiviteter
Vi ønsker også i år å tilby enkelte kveldsaktiviteter for deltakerne på Telenor Xtra Bønes. Disse aktivitetene kan medføre en ekstra avgift for å lønne eksterne instruktører eller annen avgift for barna. Hvilke av følgende aktuelle aktiviteter er dere interessert i å delta på? (Ikke forpliktende) Legg gjerne inn egne forslag i ruten nederst. Vi velger ut de aktivitetene som er mest etterspurt.
Turer
Vi kommer også i år til å arrangere noen turer. Under finner dere noen aktuelle turer vi planlegger. Hvilke av følgende turer er dere interessert i å delta på? (Ikke forpliktende)
Eventuelt
Skriv her om det er spesielle hensyn vi må, f.eks. allergier, sykdom etc.
Your answer
Tips
Vi ønsker å forbedre oss. Har dere tips til aktiviteter eller instruktører som kan bidra med positive aktiviteter for barna? Har dere kontakt med noen spennende idrettsmiljøer som vi kan ta kontakt med? Er det noen foresatte som kan bidra som instruktører i ulike idretter, f.eks. klatring, golf eller annet? Vi setter pris på alle tilbakemeldinger.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms