AZ ORIFLAME-RŐL
Célunk, hogy mi legyünk a világ első számú közvetlen értékesítéssel foglalkozó kozmetikai cége, és küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek valóra váltani az álmaikat a világ minden táján.

ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK
A Csapatszellem, a Lelkesedés és a Szenvedély az Oriflame alapvető értékei. Az ezek iránti elkötelezettség biztosítja, hogy a versenyszféra sikeresen működő vállalata legyünk, és hogy jobbá, élhetőbbé tegyük a világot.

Csapatszellem
Azok az emberek, akik nyitottak arra, hogy másokkal együtt, azonos célokat kitűzve dolgozzanak, nagyobb sikereket érnek el. Motiválják egymást, és jól tudják, hogy a társaikkal együtt sokkal eredményesebbek lehetnek, mint egyedül.

Lelkesedés
A „meg tudom csinálni" gondolkodású emberek győzni akarnak, soha nem adják fel. Ők a siker elkötelezett hívei, és bármi áron elérik a céljaikat.

Szenvedély
A szenvedélyes emberek olyan erővel bírnak, hogy meg tudják változtatni a világot. Szeretik, amit csinálnak, és hisznek is benne. Tudják, hogy a változtatás képessége önmagukban rejlik.

A TE ÁLMAID - VELÜNK VALÓRA VÁLNAK™

Az Oriflame szlogene, A Te álmaid - velünk valóra válnak™, mélyen gyökeredzik a cég történetében és szellemiségében. Több mint 45 éves múltunk során folyamatosan arra törekedtünk, hogy ösztönözzük az embereket arra, hogy merjenek álmodni és tegyenek az álmaikért. Az Oriflame kitűnő üzleti lehetőséget kínál mindazoknak, akik mihamarabb szeretnének munkájukkal pénzt keresni, és akik személyes álmaik és céljaik elérése érdekében készek is megragadni ezt a valóban egyedülálló ajánlatot. A Te álmaid - velünk valóra válnak™ -ez a szlogen kifejezi egyrészt elkötelezettségünket a vásárlóink és a Szépségtanácsadóink iránt, másrészt mindazt az inspirációt, amelyet az Ő álmaik jelentenek számunkra mind a termékfejlesztések, mind az ösztönző programok során.

Hiszünk az álmokban. Az álmok egyéni és személyes dolgok. Az álmok és a célok csodásak és fontosak. Az Oriflame az álmok megvalósításáról szól. Ez a mi feladatunk. Mindennap. Mindenkiét szeretnénk valóra váltani, szerte a világon. Ön szokott álmodozni? Vannak céljai? Akkor jó helyen jár. Üdvözöljük az Oriflame világában!

Hiszünk a szépségben. Az Ön szépsége személyes dolog, akár az álmok. A Svédországban megalkotott, egyedülálló szépségápolási termékeink emberek millióinak adtak lehetőséget arra, hogy szebbé tegyék az életüket. Ha szép a megjelenése, jobban érzi magát. És ha Ön jól érzi magát, készen áll álmai megvalósítására.

Hiszünk Önben. A mi munkánk az Ön álmaival kezdődik. Ön ad nekünk ihletet. Céljaik megálmodására, azok meghatározására biztatjuk az embereket. Mi partnerekké válunk ezen az úton. Kultúránk alapja a megbecsülés és a másokban való hit. Mi figyelünk Önre. Közösen egy nemzetközi hálózatot hozhatunk létre, amelynek a szépség és az álmok megvalósítása a feladata. Szeretné megvalósítani az álmait? Mi igen.


GLOBÁLIS KUTATÁSI ÉS FEJLESZTÉSI KÖZPONT

Az Oriflame több mint 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik a szépségápolási termékek fejlesztése és gyártása terén. Globális Kutatási és Fejlesztési Központunkban több mint 100 kutató dolgozik. A formulák összeállítása során ötvözik a kiváló minőségű, természetes hatóanyagokat és a legmodernebb tudományos technológiákat. Munkájuk során folyamatosan arra törekednek, hogy minél hatékonyabb és innovatívabb termékeket fejlesszenek ki, melyek minden vásárlói igényt kielégítenek és a legmodernebb megoldásokat képviselik.

A bőrápolási termékek megalkotása a stockholmi Bőrkutatási Intézetben kezdődik el, ahol egyedülálló és sok esetben szabadalommal védett technológiákat dolgoznak ki.

Ezeket a technológiákat a dublini Termékfejlesztési Központban építik bele egy adott új termék kozmetikai formulájába, amely vagy egy már meglévő Oriflame termékcsalád új tagja lesz, vagy egy új termékcsaládot alapoz meg.

Az Oriflame hivatalos weboldalát a www.oriflame.hu oldalon találja.

Amennyiben csatlakozni szeretne az Oriflame-hez kérem töltse ki az alábbi dokumentumot.
Csatlakozásával saját regisztrációs kódszámot készítünk, mellyel további 20%-os kedvezménnyel tudja megrendelni a mindenkori aktuális katalógusban szereplő termékeket.

Teljes név: *
Születési dátum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Édesanyja leánykori neve: *
Lakcím: *
Irányítószám: *
Mobiltelefon szám: *
E-mail cím: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy