Ohjausta ja neuvontaa – Meille ry

Meille ry tarjoaa vapaaehtoistoimintana sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ohjausta ja neuvontaa oululaisille palvelujen piiriin: Esim. mihin palveluun tai tahoon kannattaisi ottaa yhteyttä, jotta asioita saisi etenemään. Ohjausta ja neuvontaa voidaan antaa myös esim. läheiselle, jos huoli on noussut jostain muusta kuin itsestään.

Kerro tilanteesta alla olevassa kohdassa "Kerro tilanne, mihin tarvitset ohjausta ja neuvontaa". Vastaamme sinulle Meille ry:n infon sähköpostista. Muistathan jättää yhteystietosi vastausta varten - etunimi ja sähköpostiosoite riittää. 

Huomio - Ethän laita henkilötunnusta tai muita henkilökohtaisia tietoja. Vaikka henkilökohtaisia tietoja ei tulekaan, käsittelemme yhteydenotot salassa pidettävinä tietoina. Emme säilytä tulleita kysymyksiä, vaan hävitämme ne heti vastattuamme.

Tutustuthan myös Meille ry:n toimintaan yhdistyksenä https://meillery.nettisivut.fi/. Liity ilmaiseksi Meille ry:n jäseneksi. Myös sinun nimesi jäsenenä lisää yhdistyksen mahdollisuuksia vaikuttaa ja auttaa.


Toivomme, että voimme olla avuksi.


Ystävällisin terveisin:

Meille ry:n vapaaehtoiset

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Yhteystietosi: Etunimi ja sähköpostiosoite *
Kerro tilanne, mihin tarvitset ohjausta ja neuvontaa. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy