WC papier actie 2019
Om de eigen bijdrage van onze activiteiten zo laag mogelijk te houden organiseert SJB enkele acties om geld in te zamelen.
In de week van 1 t/m 5 april gaan we weer langs alle deuren in Knegsel om WC papier te verkopen.
Kinderen uit groep 5 t/m 8 mogen met ons mee om te verkopen. Er worden groepjes van maximaal 3 tot 4 kinderen gemaakt en elk groepje gaat onder begeleiding van een volwassene op pad.
Ook dit jaar willen we de ouders vragen om de kinderen te begeleiden bij het verkopen van het wc papier. Natuurlijk zullen er alle dagen enkele bestuursleden aanwezig zijn om de verkoop te coördineren en te begeleiden.
Naam *
Your answer
Ik zit in groep ..... *
Telefoonnummer waarop mijn ouders bereikbaar zijn: *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Ik ben beschikbaar om wc papier te verkopen op: *
Required
Een van mijn ouders kan helpen op: *
Required
De verkregen persoonsgegevens worden tijdens de WC papier actie gebruikt door het bestuur van SJB en waar nodig gedeeld met de begeleider van uw kind. Na de WC papier actie zullen alle gegevens verwijderd worden. Het zou voor ons prettig zijn om enkele gegevens te mogen bewaren ter ondersteuning van vervolgactiviteiten.
Na het aanmelding krijg je een bevestiging van inschrijving. Enkele dagen voor de wc papieractie krijgt u een mail waarin vermeld staat op welke dagen je ingedeeld bent om te komen helpen. Andere jaren is het namelijk niet gelukt om kinderen alle dagen die ze ingeschreven hadden te laten helpen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service