Αίτηση συμμετοχής στο εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: "Μεθοδολογία Διδασκαλίας των Φιλολογικών Μαθημάτων" - Έναρξη: >--> 08 Φεβρουαρίου 2 0 2 1 <--<
Παρακαλούμε, συμπληρώστε την αίτηση όσο πιο λεπτομερώς μπορείτε. Τα στοιχεία που υποβάλετε θα χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την παροχή σε εσάς εκπαιδευτικής υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκειά του και την έκδοση του πιστοποιητικού σας. Ενδέχεται να σας ζητηθεί αργότερα να υποβάλετε έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα, κάρτα φοίτησης κ.λπ.) στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Α. Προσωπικά Στοιχεία
Τα παρακάτω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταξύ μας επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και για την έκδοση του πιστοποιητικού σας μετά την ολοκλήρωσή του.
Επώνυμο: *
Το επώνυμό σας. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και πεζή γραφή (όχι όλα κεφαλαία)
Όνομα: *
Το όνομά σας (παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και πεζή γραφή)
Του: *
Όνομα πατρός στη γενική (παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και πεζή γραφή)
Έτος Γέννησης *
Β. Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση email (με συνεχή πρόσβαση): *
Η προσωπική σας διεύθυνση email, στην οποία έχετε καθημερινή πρόσβαση, όπου θα λαμβάνετε όλη τη σχετική με το πρόγραμμα επικοινωνία
Ταχυδρομική Διεύθυνση: *
Οδός, Αριθμός, Τ.Κ., Πόλη, Νομός (πατήστε το ENTER για εισαγωγή νέας γραμμής). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή του πιστοποιητικού σας.
Τηλέφωνο Σταθερό:
Τηλέφωνο Κινητό: *
Γ. Σπουδές & Επαγγελματική Εμπειρία
*
Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα, παρακαλούμε αναφέρατε το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το έτος κτήσης του τίτλου και τον τίτλο σπουδών σας (σε μία γραμμή: ΣΧΟΛΗ - ΕΤΟΣ- ΤΙΤΛΟΣ). Πατήστε "Enter" για νέα γραμμή και εισαγωγή πολλαπλών τίτλων σπουδών.
*
Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα, παρακαλούμε αναφέρατε σε κάθε γραμμή τον εργοδότη ή την ατομική δραστηριότητα, το διάστημα (έτη, από/έως) και τον τίτλο σας (π.χ. σε μία γραμμή: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ/ΕΤΟΣ ΛΗΞΗΣ - ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ). Πατήστε "Enter" για νέα γραμμή και εισαγωγή πολλαπλών απασχολήσεων.
Δ. Δίδακτρα Συμμετοχής
Τα δίδακτρα συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι €900 και καταβάλλονται σε τρεις ισόποσες δόσεις των €300. Η 1η δόση καταβάλλεται προ της ενάρξεως του προγράμματος και οι άλλες δύο δόσεις κατά τη διάρκεια.

Ισχύουν οι ακόλουθες εκπτώσεις για κάθε μία από τις παρακάτω ομάδες:

1. Έκπτωση 10% (δίδακτρα €810):
• Εφάπαξ καταβολή του συνόλου των διδάκτρων σε μία δόση
• Πολύτεκνοι - Τρίτεκνοι (πολύτεκνος ή μέλος πολύτεκνης οικογένειας)
• Ομαδικές εγγραφές 2 ή περισσοτέρων ατόμων από τον ίδιο φορέα
• Εγγραφές στον ίδιο κύκλο σπουδών προσώπων με συγγένεια 1ου βαθμού
• Έχοντες ολοκληρώσει ένα άλλο πρόγραμμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α.

2. Έκπτωση 25% (δίδακτρα €675):
• ΑμεΑ
• Άνεργοι
• Φοιτητές/φοιτήτριες (κάτοχοι ακαδημαϊκής ταυτότητας)
• Αδιόριστοι, αναπληρωτές & ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί
• Γονείς που έχουν ανήλικα τέκνα με ειδικές ανάγκες
• Γονείς μονογονεϊκών οικογενειών
• Εργαζόμενοι σε ΑΕΙ της ημεδαπής


Σημείωση: Οι ανωτέρω εκπτώσεις δεν συνδυάζονται μεταξύ τους.
Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία και τις ημερομηνίες καταβολής των διδάκτρων σας θα λάβετε αμέσως μετά από την αποδοχή της αίτησής σας από την Επιστημονική Επιτροπή του προγράμματος.
Δικαίωμα έκπτωσης: *
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω, ό,τι ισχύει για εσάς (η επιλογή ΔΕΝ είναι δεσμευτική και μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως με τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μετά την αποδοχή της αιτήσεώς σας):
Επωνυμία Φορέα:
Εάν η αίτησή σας είναι μέρος ομαδικής συμμετοχής, αναφέρατε την επωνυμία του φορέα σας:
Ε. Πώς ενημερωθήκατε για το πρόγραμμα;
Clear selection
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων:
*
Με την υποβολή της παρούσας αίτησης, παρέχετε την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σας ώστε το Ε.Κ.Π.Α. να συμπεριλάβει στο αρχείο του τα ανωτέρω δεδομένα σας και να τα διαχειρίζεται με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της σχέσης του μαζί σας σχετικά με την παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης καθώς και να επικοινωνεί μαζί σας, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η προστασία των δεδομένων σας. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε, οποιαδήποτε στιγμή, την ανάκτηση, τροποποίηση ή την διαγραφή των δεδομένων σας που τηρούμε στο αρχείο μας με απλό αίτημά σας στη διεύθυνση medifim@ppp.uoa.gr
Required
Υποβολή αίτησης
Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία που συμπληρώσατε και βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους.
Πατήστε το πλήκτρο "ΥΠΟΒΟΛΗ - SUBMIT" και θα λάβουμε άμεσα την αίτησή σας.
Σύντομα θα λάβετε μήνυμά μας στο email σας.
Ευχαριστούμε!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy