Curs online pentru mame: Cum să capeți mai multă răbdare în relație cu copilul tău.
Indiferent dacă țipi mult sau sporadic la copilul tău, sau poate îți scapă câte o palmă, fie răbufnești des sau pur și simplu vrei să capeți mai multă răbdare în relație cu copilul tău, acest curs te va ajuta să devii un părinte mai calm, exact cum îți dorești tu. Sunt aici să te ajut să identifici cauza posibilă a răbufnirilor tale și să descoperi mai multe tehnici care te ajută să oprești declanșarea furiei. Odată ce vei deveni mai calmă, vei observa cum se îmbunătățește și comportamentul copilului tău. Și asta o pot spune din propria experiență.

Atelierul va fi organizat online, în cadrul unui grup închis pe Facebook. Astfel, vei putea asculta lecțiile la ora care îți convine, fără să ieși din casă și din orice colț al lumii.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Dacă ești pregătită să faci schimbări în relație cu copilul tău, dar și cu tine însuți, te invit să completezi formularul de mai jos pentru a primi mai multe detalii despre cum poți participa în atelier (neapărat să verifici cutia poștală).

DETALII ATELIER ONLINE:

*Datele atelierului: 28 septembrie - 2 octombrie.
*Plata pentru 5 zile de workshop + materiale este de 350 MDL (sau 18€). Achitarea se face prin Paypal sau pe card bancar (MICB). Detalii le vei primi pe e-mail după înregistrare.
*După achitare vei primi invitație spre grupul de pe Facebook.

Nu este deloc ușor să înveți să previi crizele tale de furie și să renunți la țipăt, însă este posibil. Deja ai făcut primul pas – ai conștientizat că este problema ta și e una care-l rănește pe copil și nu-ți oferă rezultate.
Numele tău complet *
Adresa de email *
Numele tău de profil de pe Facebook (sau lasă linkul profilului) *
Număr de telefon *
Detalii despre copil: câți copii ai, vârsta lor și care este cea mai mare provocare în creșterea copilului
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy