Inschrijving Chirojaar 2022-2023
Hier zijn weer!

Elk Chirojaar moet ieder lid (opnieuw) ingeschreven worden. Vanaf dat dit gebeurd is, ben je door Chirojeugd Vlaanderen verzekerd en mag je jezelf een trots lid van Chiro Gijmel noemen.
Hier kan je jezelf/je spruit inschrijven voor de leukste jeugdbeweging van het hele land en omstreken!
Ben je nieuw in de Chiro? Dan mag je de eerste vier zondagen eens komen proberen! Na die vier keren, of eerder als je al helemaal overtuigd bent, verwachten we wel dat je bent ingeschreven. Inschrijven kan elk moment van het jaar!

De inschrijving is, na het invullen van dit formulier, compleet als u het inschrijvingsgeld van 35 euro stort via de chirorekening: BE42 7785 9287 3654 met vermelding: 'INSCHRIJVING + NAAM + AFDELING'.
Wil je liever in schijven betalen? Dan kan dit door contact op te nemen met onze financieel verantwoordelijke via financieel@chirogijmel.be
Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-mailadres (dit adres ontvangt alle infomails die gestuurd worden doorheen het jaar) *
Naam en Voornaam kind *
Afdeling (geboortejaar) --> sloebers (2016) kunnen zich NIET meer inschrijven! *
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Adres(sen) *
Telefoonnummer(s) *
Toestemming plaatsing foto's *
Chiro Gijmel heeft een private facebookgroep met foto's van zondagen, weekends, kampen,... Via deze weg vragen wij de namen van de ouders/voogden (als deze nog niet zijn toegevoegd) die wij mogen accepteren in de groep. Op deze manier vermijden wij dat er onbekenden deze foto's bekijken.
Betaling in orde? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy