Kära deltagare!
Denna undersökning är en del av Ung Scens Erasmus+ projekt "Fake it till you Make it", som är finansierat av EU och genomförs i samarbete med partners från Italien, Storbritannien och Spanien.

I projektet vill vi utveckla en ny utbildning inom teaterns verksamhet som kan bidra till att utveckla kompetenser som efterfrågas av arbetsgivare.

Genom att delta i denna undersökning, ger du oss värdefull information om vilka kompetenser du som arbetssökande upplever att du saknar och hjälper oss utveckla en bra utbildning. Dina svar behandlas konfidentiellt, svaren används endast i sammanställd form som underlag för analys.
DEL 1 - STATISTISK DATA
1. Ange om du är:
2. Hur gammal är du?
3. Vilken är din nuvarande arbetssituation?
4. Om du arbetar eller studerar på deltid, hur många timmar per vecka?
5. Vilken är din högsta genomförda utbildning?
6. Om du är helt eller delvis arbetssökande: hur länge har du varit det?
DEL 2: PÅVERKANSFAKTORER
7. Vad upplever du som hinder när du söker arbete? Välj de viktigaste orsakerna för dig (du får välja hur många du vill).
8. Ibland har hela grupper individer generellt svårare att få jobb av olika anledningar. Tillhör du någon/några av nedanstående grupper?
DEL 3: KOMPETENSUTVECKLING OCH TEATER
9. Har du någonsin deltagit i en arbetsmarknadsutbildning?
10. Berätta gärna hur du upplevde utbildningen.
Your answer
11. Har du någonsin deltagit i teaterverksamhet på något sätt?
12. Tror du att teater skulle kunna ge dig kunskaper och kompetenser som efterfrågas av arbetsgivare?
13. Skulle du vara intresserad av att delta/delta igen i en arbetsmarknadsinriktad utbildning där ni arbetar med teater?
14. Vilka kunskaper eller färdigheter tror du teater skulle kunna ge dig, som du har nytta av när du ska söka jobb? (eller om du provat: vad tycker du att du blev bättre på?)
Your answer
15. Ange ditt för- och efternamn samt en e-postadress där vi kan nå dig om du är intresserad av att få inbjudan och mer information om kommande utbildning.
Your answer
Tack för din medverkan!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of European Minds Sweden AB. Report Abuse