Intresseanmälan - Jag vill bli volontär!
Fempowerment är en ideell organisation som stödjer och hjälper våldsutsatta kvinnor och ickebinära med utomnordiskt ursprung. Vi strävar efter att skapa ett jämställt samhälle fritt från mäns våld, hot om våld och kontroll genom påverkansarbete och informationsspridning samt utveckla och bedriva våldsförebyggande arbete med unga och vuxna. I Fempowerments stödverksamhet erbjuder vi stödsamtal och juridisk rådgivning samt stöttar stödsökande i kontakt med myndigheter. Vi erbjuder hjälp, stöd och rådgivning på stödsökandes modersmål.

Som volontär kan du engagera dig i Fempowerment på många olika sätt. Bland annat i vår jourverksamhet, som informatör med uppdrag att representera Fempowerment i olika externa sammanhang tillexempel mässor och föreläsningssammanhang, och/eller i Fempowerments volontärgrupp med fokus på kommunikation och sociala medier.

Som jourvolontär hos Fempowerment behöver du uppfylla följande:

☛ fyllt 18 år

☛ Har utomnordisk ursprung

☛ Talar ett annat språk utöver engelska, svenska, danska och norska.

☛ Är medlem i Fempowerment. Du blir medlem genom att betala 100 kr till vårt plusgiro 1650490-4 eller genom att swisha till 1 233 311 107

☛ Undertecknar de skriftliga avtal: Sekretessförbindelse och Avtal för blivande volontärer.
Vi vill gärna veta mer om dig och varför du är intresserad av att engagera dig i Fempowerments verksamhet. Fyll i dina kontaktuppgifter och besvara nedanstående presentationsfrågor. Tack!
Dina personliga uppgifter som vi samlar in kommer endast att användas i rekryteringssyfte. Läs mer här: (https://fempowerment.se/wp-content/uploads/2020/03/Fempowerments-Integritetspolicy-2018-05-17-.pdf?x60148)
Varför är du intresserad av att engagera dig som volontär i Fempowerment? *
Your answer
Berätta lite om dig själv *
Your answer
Ditt namn *
Your answer
Ditt telefonnummer *
Your answer
Din postadress *
Your answer
Din e-post *
Your answer
Din ålder *
Your answer
Ditt språk utöver engelska, svenska, norska och danska. *
Your answer
Din sysselsättning *
Your answer
Vill du få vårt nyhetsbrev? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy