Workshop Lavendel destilleren
Bij deze workshop ligt de focus op lavendelolie en de techniek van stoomdestilleren. Henk geeft uitgebreid uitleg over hoe het proces van stoomdestillatie werkt.

Vanaf het vullen van de ketel tot aan het plakken van de etiketten kan je meemaken. Je komt niet alleen kijken en luisteren; destilleren gaat vooral over ruiken. Daarom doen we een geursessie met verschillende soorten etherische olie van lavendel.

Deze workshop is vooral geschikt voor mensen die zelf willen gaan destilleren en/of interesse hebben of bezig zijn met aromatherapie. Neem jouw vragen mee en deel ze met de andere deelnemers. Elk jaar is er veel belangstelling en zijn sommige workshopdata snel vol.

Dit schreven workshopdeelnemers:
"Ik heb genoten van jullie workshop: inspirerende inderdaad, maar ook leerzaam. En van de sfeer in jullie werkplaats: de liefde voor het vak en de warmte naar mensen toe, heel fijn! Dank voor de syllabus en voor de fijne middag."

"De olie kan op diverse manieren gebruikt worden en heeft een geneeskrachtige werking, is huidverzorgend en rustgevend. Dat was ook te merken aan de deelnemers: we waren allemaal lekker relaxed na een 4 uur durende workshop! Zalig!"

"Heel hartelijk dank voor de reuze gezellige middag. Ik vind het geweldig informatie en ik heb er heel veel aan. Ik ben van plan nog meer workshops bij jullie te volgen in de toekomst, en heb me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. "

De workshop Lavendel destilleren kost € 55,- per deelnemer.
Inbegrepen zijn:
- een flesje etherische olie,
- verse kruidenthee met wat lekkers,
- toezenden van de syllabus 'Stoomdestillatie technieken'.

De workshops worden gegeven in de destilleerwerkplaats in het buitengebied van Gilze NB.

Na jouw aanmelding ontvang je informatie over het overschrijven per bankrekening.
Mail je vragen naar indekoperenketel@gmail.com
Met vriendelijke groet, Henk Ploeger.

naam *
Your answer
woonplaats
Your answer
e-mailadres *
Your answer
ik schrijf me in voor de workshop op *
de workshops zijn van 13:00 tot 17:00 uur
Required
aantal personen *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.