Мониторинг на хранителните отпадъци, генерирани от бизнеса

Това проучване се извършва по проект на Търговско-Промишлена Камара  - Пловдив FOODRUS – за създаване на кръгови решения за устойчиви хранителни системи.
Основната цел на проекта е да повиши устойчивостта на европейските хранителни системи чрез внедряване на иновативни решения за измерването и превенцията на хранителните отпадъци. Разработените инструменти ще бъдат тествани и предложени за внедряване в 6 региона в ЕС, включително в Област Пловдив.

За целите на проекта, и разработването на Анализ на правните регулации, касаещи генерирането, третирането и намаляването на хранителни отпадъци от страна на бизнеса, правим следното проучване.
Вашият отговор е много ценен за нас, за да можем правилно да оценим настоящото сътояние на сектора в Област Пловдив, по отношение на използване на системи за мониторинг и намаляване на хранителните отпадъци от дейността.

Проектът е финансиран по програма HORIZON 2020.
За повече информация: https://www.foodrus.eu/  или https://pcci.bg/new/project-foodrus/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Наименование на организацията, попълваща проучването: 
Сектор, в който извършвате дейност:  *
Използвате ли система за измерване и проследяване на генерираните хранителни отпадъци от Вашата дейност (по вид, количество, източници, др.)?  *
По какъв начин третирате генeрираните хранителни отпадъци? *
Ако сте избрали отг. 3 на предходния въпрос, моля уточнете: 
Clear selection
Желаете ли да получавате информация за разработените по проекта решения за намаляване на хранителните отпадъци; покани за участие в обучения, информационни събития и работни групи за дефиниране на проблемите, свързани с намаляването на хранителните отпадъци в Област Пловдив; др. релевантна информация, свързана със сектор Земеделие и храни?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy