Hondenpoep.NL: vragenlijst basisschoolproject honden-hondenpoep

Hallo jongens en meisjes,
Jullie hebben onlangs een honden(poep)presentatie gehad op school.
Wij, van Hondenpoep.NL zijn erg benieuwd wat je hiervan hebt gevonden.

Benieuwd!
We zijn ook benieuwd naar een aantal andere zaken. Bijvoorbeeld of jullie thuis een hond hebben, of jullie weten wat het hondenbeleid van de gemeente inhoudt, wat jullie gedrag zelf is met betrekking tot de hond en of er sprake is van (veel) overlast in jullie woonbuurt. We vragen je om je mening te geven over dat soort zaken. Zou je daarom de vragenlijst in willen vullen. Misschien is het leuk dat je dit samen doet met je ouder(s) / verzorgers!
Sommige vragen zijn alleen voor mensen met een hond en andere vragen kan door iedereen worden ingevuld. Dit staat bij elke vraag aangegeven als “voor iedereen” of “alleen voor hondenbezitter”.

Wat doen we met de uitkomsten?
Met de uitkomsten van deze enquête gaan we de voorlichting over honden(poep) nog leuker en beter maken! In 2015 organiseert Hondenpoep.NL een symposium over het thema honden(poep) beleid. De resultaten worden hier gepresenteerd.
Veel plezier met het invullen van het formulier en vergeet ons niet te “liken” op Facebook! Zie hiervoor www.facebook.com/hondenpoep en / of ons te volgen op Twitter (www.twitter.com/hondenpoepNL

Met vriendelijke groet,

Mark de Haas
Hondenpoep.NL
Opgeruimd is netjes! Toch?

  Vragen over jezelf en school

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question