Обука за ЕВС тековни волонтери преку Европски волонтерски сервис - ЕВС (On-arrival & Mid term)
Податоците треба да се пополнат најдоцна до 10 октомври 2018 година.

Откако ќе бидат обработни податоците, организациите по е-маил ќе ги добијат сите детали за обуките кои ќе бидат организирани од НА за ЕВС волонтерите во Македонија. Датумите на одржување на ЕВС обуките ќе бидат објавени дополнително.

НАПОМЕНА: Секоја организација која ќе пријави тековен волонтер за овие обуки има право од оправдани причини да го откаже присуството на волонтерот најдоцна до 15 октомври 2018 до 12.00 ч. За секое откажување на учество на волонтерите по овој рок организацијата домаќин на волонтерот ќе ги сноси сите трошоци за организација и логистика на обуката за волонтерот.

Пополнете ги информациите за тековните ЕВС волонтери кои се во Вашата организација и кои треба да присуствуваат на “On arrival Training & Mid term evaluation“.

Име и презиме на волонтер
Your answer
Телефон
Your answer
Електронска пошта
Your answer
Датум на почеток на ЕВС
MM
/
DD
/
YYYY
Датум на крај на ЕВС
MM
/
DD
/
YYYY
Број на ЕВС проект
Your answer
Назив на организацијата домаќин во Република Македонија
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.