Jämställdhets- och mångfaldskommittén
Vi söker en vice sammankallande och en ordinarie ledamot till JMK. Att vara vice sammankallande kräver att personen är en ny eller redan befintlig ordinarie ledamot, alla inklusive befintliga ledamöter i JMK kan söka den positionen.

För mer info se: http://jk.medlem.mp.se/

Du har kommit till en hemsida där vi behöver samla in dina personuppgifter. Läs om hur vi hanterar dem på : http://mp.se/personuppgifter. Ansvarig för insamlingen är katrin.wissing@mp.se

Kandidera eller nominera någon annan, med motivering och kontaktuppgifter, i detta formulär senast 2018-10-07 kl. 24:00. Valberedningen planerar att valet ska förrättas den 19-21/10. Valet förrättas av partistyrelsen.

Frågor besvaras av riksvalberedningens sammankallande Katrin Wissing på katrin.wissing@mp.se. Skicka inte nomineringar till den mejladressen. Nomineringar av personer som inte är tillfrågade ses som förslag och kommer nödvändigtvis inte att tillfrågas. Nomineringar utan kontaktuppgifter kommer inte att beaktas.

Observera att på grund av att det oftast är kort om tid att arbeta med detta för riksvalberedningen så finns det inte möjlighet att dra sig tillbaka när förslaget presenteras för det beslutande organet. Där presenteras alla kandidater.

På grund av den begränsade tiden kommer inte heller valberedningen att ha möjlighet att kontakta alla kandidater under beredningsprocessen. Valberedningen utgår ifrån det inskickade materialet.

Kandiderar du själv eller nominerar du? *
Telefonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms