TEDEN ŠPORTA 2018
8. - 15. september 2018, Kongresni trg, druge lokacije po Ljubljani.
Prosimo, da na vprašanja odgovorite s kartkimi odgovori. Če ste že bili z nami, vas že poznamo, če boste z nami prvič, nam več obrazložitev in vprašanja pišite na razgibajmoljubljano@gmail.com.
Email address *
Dodatni e-naslov (i)
če želiite, da več članov dobiva informacije, vpišite več naslovov. Ko boste potrdili dovoljenje za zbiranje podatkov, bodi ti naslovi tudi upoštevani.
Your answer
Društvo, zavod, drugo
samo na kratko, brez naslova
Your answer
Kontakt - ime in priimek *
Your answer
kontakt - telefon *
Your answer
Nedelja, 9.9.2018, Kolesarske in pohodne akcije Ljubljane, različne destinacije
Vpišite, če želite na ta dan organizirati kolesarsko ali pohodno akcijo. Če odgovorite z DA prosimo, da izpolniete še naslednji odgovor.
Vpišite naziv akcije, destinacijo, uro in lokacijo zbora.
Podrobno se bomo dogovorili naknadno.
Your answer
Ponedeljek, 10.9. in torek, 11.9.2018, Kam na vadbo?, različne lokacije
Okvirni termini in lokacije za izvedbo programa Kam na vadbo? za 10. in/ali 11.9.2018
Vpišite ime vadbe/predstavitve, komu je namenjena, predviden termin, lokacijo in/ali mesto začetka vadbe (npr.: brezplačna predstavitev vadbe ritmične gimnastike, 11.9.2018, 18h do 19h, Gimnastični center ALI brezplačna tekaška vadba, začetniki, 10.9. od 16h do 17h, zbor ob 15.45 pred bazenom Tivoli).
Your answer
Ponedeljek, 10.9. in torek, 11.9.2018, Otoki športa, različne lokacije
Okvirni termini in lokacije za izvedbo programa na Otokih športa za 10. in/ali 11.9.2018
Vpišite predviden termin in lokacijo (npr.: 10.9. od 16h do 17h, Kodeljevo).
Your answer
Sreda, 12.9.2018, Ali sem fit? , Kodeljevo
Programi in spodbude za gibalno nedejavne, meritve, prikazi ...
Četrtek, 13.9. in petek, 14.9.2018, Mini olimpijada, Kongresni trg, Zvezda park
Športni dan za prvo triado OŠ. Predstavitve so pripravljene po panogah, zato se društva dogovorite, kako boste sodelovali. Pod "drugo" vpišite, če potrebujete elektriko in zakaj.
Petek, 14.9.2018, Bodi športnik, Igraj se z mano, ŠC Triglav
Izvajalec Društvo za kulturo inkluzije in Center Janeza Levca. Namen dogodka je spodbujanje socialne integracije med osebami s posebnimi potrebami in večinsko populacijo. Športno – družabni dogodek za učence s posebnimi potrebami in za učence osnovnih šol. Prijava pri nas je le informativna, več o dogodku in prijave spremljajte na http://www.igrajsezmano.eu/Bodibr%C5%A1portnik.aspx.
Sobota, 15.9.2018, Športna Tržnica, Kongresni trg in Zvezda park
Predstavitev društev, programov in panog. Označite, če boste sodelovali. Pod "drugo" dopišite, če potrebujete elektriko in zakaj?
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 1 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili 1. za obveščanje o vsem, kar zadeva Teden športa 2018. Strinjam se, da moje podatke do mojega pisnega preklica shranite izključno za lastno evidenco, ki ne bo v nobenem primeru posredovana tretjim osebam in ne bo uporabljena za nadaljnje obdelave.
Required
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 2 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili za obveščanje o dogodkih in prireditvah, ki jih organizira Razgibajmo Ljubljano in društva, ki sodelujejo v Razgibajmo Ljubljano ( npr. Športna zima, Športna pomlad, Športno poletje, Teden športa, Sejem Narava zdravje in drugi programi, ki jih pripravljamo)
Required
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 3 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili za obveščanaje o razpisih in drugih informacijah, ki so pomembna za društva. Strinjam se, da moje podatke do mojega pisnega preklica shranite izključno za lastno evidenco, ki ne bo v nobenem primeru posredovana tretjim osebam in ne bo uporabljena za nadaljnje obdelave.
Required
Prebral sem pogoje in pravila razpisa in sodelovanja ter se z njimi strinjam *
Pazljivo preberite pogoje razpisa, ki ste jih prejeli ob razpisu oz. so objavljeni, skupaj z razpisom, na spletni strani www.razgibajmoljubljano.si .
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy