Përmbledhje në OpenStreetMap
Ky studim është menduar për përdoruesit dhe bashkëpunëtorët e OpenStreetMap.

Nga #Geochicas, grupi i punës së Grave në OSM për Amerikën Latine, ne po punojmë për të vlerëzuar përfaqësimin, pjesëmarrjen dhe shpërndarjen gjinore në komunitetin global të OSM. Ne po synojmë të zvogëlojmë hendekun nëpërmjet analizës së informacioneve dhe perceptimit gjinor, gjithashtu edhe duke kërkuar për më tepër pjesëmarrje aktive të grave në debatin që ne mund të krijojmë si një komunitet.

Ky studim synon të prodhojë informacione për të kuptuar më mirë pjesëmarrjen e secilit kontribues të OSM dhe perceptimit të tyre se si gjinitë janë të përfaqësuara në komunitet.

Shteti ku banoni *
Your answer
Jeni kontribues në OSM? *
OSM user (opsionale)
Your answer
Ju e indetifikoni veten si *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms