Dictare pentru fiecare
Direcția Cultură a Primăriei Municipiului Chișinău vă invită să participați la Concursul „Dictare pentru fiecare”, ce va avea loc în data de 26 august, joi, ora 11:00, în incinta Universității de Stat, la Facultatea de Litere, str. Mihail Kogălniceanu, 65, blocul I de studii, aula „Nicolae Corlăteanu”.

Concursul „Dictare pentru fiecare” este prilejuit de Sărbătoarea „Limba noastră”, celebrată anual în data de 31 august.

Concursul are scopul de a propune publicului larg să verifice competenţele de scriere în limba română, dar și a motiva, astfel, cetăţenii Republicii Moldova de a fi interesaţi să promoveze cunoașterea profundă a limbii române, în conformitate cu normele actuale de ortografie, morfologie și punctuație. Verificarea competențelor va avea loc prin contribuția juriului, alcătuit din filologi cu experiență de cercetare și predare a limbii române.

Rezultatele Concursului „Dictare pentru fiecare” vor fi anunțate în data de 31 august 2021, fiind plasate pe site-ul Facultăţii de Litere a Universității de Stat din Moldova: http://www.litere.usm.md/ și pe site-ul oficial al Direcției Cultură a Primăriei Municipiului Chișinău https://directiacultura.md/.

Încurajăm purtarea măștilor.

ÎN SCOPUL ASIGURĂRII SPAȚIILOR SUFICIENTE PENTRU PARTICIPANȚI, DAR ȘI A RECHIZITELOR, VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI ACEST FORMULAR.

Mulțumim.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume, prenume *
Localitatea *
Date contact (ex. număr telefon sau email) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy