Lansare regională POR 2014-2020: Prioritatea de Investiții 2.1 A – Microîntreprinderi, apel 2
Nume și prenume *
Your answer
Firma *
Your answer
Domeniul de activitate *
Your answer
Date contact: Localitate *
Your answer
Date contact: Județ *
Your answer
Date contact: E-mail *
Your answer
Date contact: Telefon *
Your answer
Selectați locația evenimentului de informare la care doriți să participați *
1) Prezentul eveniment este organizat de ADR CENTRU. Participarea la eveniment presupune acordul de a vă menționa datele personale pe lista de prezență și de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

2) Prin participarea la acest eveniment acordați organizatorului consimțământul de a folosi aceste date în vederea raportării către organele abilitate ale statului conform obligațiilor contractuale ale ADR Centru cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice

3) Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE). Orice transfer al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

4) Datele sunt stocare pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, adică pentru toată perioada de implementare a POR 2014-2020, precum și pentru o perioadă de 5 ani de la data închiderii oficiale a POR 2014-2020 în România.

5) Pentru exercitarea drepturilor cu privire la datele cu caracter personal, va rugam contactați responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la adresa: dataprotection[at]adrcentru.ro, Telefon: (+40) 258 818616.

6) Pentru mai multe detalii, consultați politica ADR Centru privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila la adresa: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=GDPR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy