Påmelding til #UngKonf - ungdomsprogrammet på Globaliserings Konferansen
NB!!!
Før du fyller ut dette skjemaet MÅ du melde deg på globaliseringskonferansen her: https://globkonf.ticketco.events/no/nb/e/globkonf18/globalisering.no

Dette er påmelding som alle som skal være med på ungdomsprogrammet også MÅ fylle ut.
______________

Globaliseringskonferansen arrangeres av NSF (Norges Sosiale Forum) og tilbyr opphold, mat og litt ekstra stas for ungdom. Hensikten med dette er at det skal være lettere for ungdom over hele Norge å deltar på konferansen!

På konferansen holdes over 60 foredrag, verksteder, debatter, strategimøter med innledere fra både inn-og utland. I tillegg satser konferansen på fristende kulturinnslag som konserter, utstilliger, kulturbarnehage, film og bokbad.
Bak konferansen står våre 70 medlemsorganisasjoner, sammen med en lang rekke andre arrangører.

Globaliseringskonferansen organiseres på en grunnleggende grasrotbasert måte, og programmet er ikke sentralt planlagt eller kuratert. Programmet har over 60 ulike arrangører. Den arrangeres nesten utelukkende basert på frivillighet, foruten et lite sekretariat. Det frivillige styret er ansvarlige for koordineringen av programmet samt innholdet plenumsmøtene og kulturprogrammet.

Vi dekker reise fram til potten er tom. Førstemann til mølla gjelder, så kontakt globalisering@globalisering.no for mer informasjon om reiserefusjon.

Ditt fullendt navn *
Your answer
Kjønn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-post *
Your answer
Navn på foresatte *
Your answer
Nummer til foresatte *
Your answer
Hvilken organisasjon kommer du fra? *
Skal du være på seminaret hele helgen? *
Hvis nei, når drar du?
Your answer
Har du noen allergier, matpreferanser etc.? *
Your answer
Noe annet vi burde vite om? Sykdom, medisiner etc.
Your answer
Informasjonen du har delt her oppbevares på Google disk. Styret i og ungdomsgruppa i Norges Sosiale Forum har tilgang til dette. I tillegg vil vi dele navn med generalsekretær/daglig leder i din organisasjon. Dette for å kunne gi informasjon om arrangementet. Påmeldingen slettes senest en måned etter Globaliseringskonferansen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service