Sol·licitud l'Espai Obert
L'Espai Obert és el projecte que vol compartir i obrir l'Espai de dansa d'arrel tradicional de les Preses als ciutadans de la comarca. Un espai per donar visibilitat a projectes d'interès cultural, encara que no estiguin estrictament vinculats amb la dansa d'arrel tradicional, un espai per a la creació artística i un espai que sigui gratuït que ofereixi la possibilitat a aquelles persones o companyies que no tenen un lloc on desenvolupar els seus projectes culturals o artístics.

L'Espai Obert vol fer que tant artistes com habitants se sentin part del projecte, vol ser un motor cultural i una plataforma que impulsi aquells projectes que no disposin d'un espai.

Un projecte del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny.
Email address *
Persona / entitat / empresa sol·licitant *
Your answer
Telèfon / mòbil de contacte *
Your answer
Descripció de l'activitat que s'hi vol desenvolupar *
Descripció d'unes 10 línies per incloure a la memòria anual del projecte
Your answer
Necessitats específiques de l'activitat
Especificar en cas que sigui necessari deixar alguna cosa muntada, que es pugui fer soroll i que no sigui compatible amb un assaig de l'esbart, que es pugui embrutar i es necessiti neteja posterior a l'activitat... i el que creieu convenient que ens pugui ser d'ajuda per planificar la cessió de l'espai)
Your answer
Dates d'inici de l'activitat sol·licitada *
MM
/
DD
/
YYYY
Data final de l'activitat sol·licitada *
MM
/
DD
/
YYYY
Franja horària de què es vol disposar de l'espai. Hora d'inici *
Time
:
Franja horària de què es vol disposar de l'espai. Hora final *
Time
:
Pots oferir una activitat gratuïta a canvi pels socis i sòcies de l'entitat i pels habitants de Les Preses? Quina? *
(pot ser un assaig a portes obertes, un taller, una conferència...)
Your answer
*Tingues en compte que un cop finalitzada l'activitat caldrà enviar un mínim de 3 imatges de l'activitat desenvolupada.
Llei protecció de dades
PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny és el responsable de les dades recollides en aquest formulari, que seran tractades d’acord amb allò que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Finalitat S’utilitzaran per a la comunicació relacionada amb les activitats dutes a terme dins el marc del projecte Espai Obert dut a terme pel Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny. Es conservaran mentre s’organitzin aquestes activitats i no manifestis el desig de cancel·lar la subscripció. No es comunicaran a terceres parts, llevat d’obligació legal. El titular pot aplicar tècniques d’anàlisi de perfils per oferir-te continguts que siguin del teu interès. Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment i pots accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar o bé oposar-te al seu tractament mitjançant una comunicació a marboleny@marboleny.cat. Dades del titular. Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny · NIF G17201377 · La Fageda, s/n 17178 Les Preses (Girona) · marboleny@marboleny.cat Autoritat de control Agencia Española de Protección de Datos www.aepd.es.
RPGD *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy