Egyedi fekete szájmaszk rendelés
Amíg a weboldal készül gondoltam kirakok ide egy kis egyedi rendelős kérdőívet ha esetleg megtetszett egyik másik szájmaszk mintám itt lecsaphatsz rá :)


⚠️Gondolom felesleges leírni de... NEM orvosi kellék. ⚠️ Nem váltja ki a FF1-2-3as maszkokat⚠️Ha a korona vírussal kapcsolatban keresel orvosi eszközt kérlek tájékozódj a megfelelő orvosi oldalakon.⚠️


Kb, 1-1,5 éve kezdtem el animeconos maszkok alkotását, saját alkotói válságom enyhítése gyanánt.Ez meglátszik a maszkjaim témaválasztásán is ^^"
Most egy picit változtattunk az alapon, hogy jobban illjen a mostani helyzethez, kaptak egy kis drótot és extra réteget. DE! rengeteg egymásnak ellentmondó cikk kering a neten arról, hogy most szabad-nem szabad hordani maszkot, ha igen akkor milyet... nem akarok úgy tenni, mintha hirtelen értenék hozzá, csak azért, mert olvastam pár cikket, mindenkinek a saját dolga eldönteni, hogy mit hord.

Viszont ha épp valami ilyesmit keresel, és ha tetszenek az elborult creepycute mintáim akkor itt most lecsaphatsz egyre, egyaránt rendelhető sima és az új típus ;)

Lassan majd kerülnek még fel újabb meg újabb minták, meg szöveges maszkok is , szóval érdemes figyelni az oldalt <3


Ha esetleg pólók vagy táskák érdekelnének ↘️https://forms.gle/SxUzw55iuz4s9uTC8
Korábbi fehér alapú egy rétegű maszkok ↘️https://forms.gle/azoC1Ha28YwLfgRX9

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
A rendelés menete:
▶️ Leadod a rendelést. / Kérlek ne felejtsd el megadni az email címedet!˛/
▶️ Amint kész van minden a rendelésedből, jelzem feléd e-mailben.
↘️ Ha postai utánvétet előre utalással, vagy foxpost utánvét(automatába vagy házhoz) lehetséges.
A form utolsó lapján add meg kérlek az adataid a számlához és a csomagküldéshez.
Ezeket az információkat a jogszabályoknak megfelelően kezelem, harmadik személynek át nem adom, illetve a postázást követően nem kerülnek tárolásra.

Személy szerint a Foxpost utánvétet preferálom, mert egyszerű és olcsó, de tudom, hogy sokak közelében nincs, így lemérem postán is, ha szükséges. Sajnos a magyar posta most már szigorúbb, mint régebben, minden vastagabb levelet csomagnak vesz. Itt magatok is meg tudjátok tekinteni, melyik milyen szolgáltatást kínál: (https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/domesticletter) (https://www.csomagvarazslo.hu/arak)

FONTOS

⚠️Sajnos a levelek gyakran a spam mappában landolnak, lessétek meg azt is néha néha ;)

⚠️Semmit sem kell előre elutalni sehova! Értesíteni foglak e-mail-ben, amint elkészült a rendelésed - ha előre utalnál, azt csak az értesítő után tedd!

⚠️A Rendeléstől bármikor elállhatsz, mind tudjuk, hogy bármikor bármi közbejöhet. Ha így alakul kérlek időben jelezd felém ezt e-mailben :)

🖤🖤🖤🖤🖤🖤Árazás 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Úgy döntöttem úgy fer ha maradok a korábbi Mondoconos áraknál az új típusoknál is 2 minta kivételével, sajnos ezekkel nagyon sokat kell bíbelődni és rengeteg alapanyag kell hozzájuk.(a koponyás és a sok szemes lentebb lesz kép)

Ebből a típusból ezekkel a mintákkal:
1 db szájmaszk ▶️1800ft
2db szájmaszk ▶️1500ft/db ▶️3000ft összesen

Koponyás, Sok szemes maszk ▶️2500ft ha másik maszkhoz veszed 2000/db

Egyedi feliratos:

1 db szájmaszk ▶️1500ft (Sajnos már csak limitált mennyiségű színem és alapanyagom van ,de! Írj nyugodtan megpróbálom megvalósítani amit szeretnél :)

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Kérlek vedd figyelembe ,hogy ezek a minták és a nyomatok mind egytől-egyig kézzel készülnek, apróbb különbségek lehetnek.Persze amennyiben ha nem tetszik akkor bármikor elállhatsz az üzlettől/visszaküldheted amíg a termék nem volt hordva.

Pontos leírás méretekről
Captionless Image
Clear selection
Melyik minta érdekelne? (Kérlek írj be egy számot. Ha cicaszájast akarsz és egyedi kombinációt szeretnél akkor azt is.) (1 db szájmaszk ▶️1800ft2db szájmaszk ▶️1500ft/db)
Captionless Image
Ha esetleg valami egyedi FELIRATOST szeretnél itt tudod megtenni. Csak írd meg mire gondoltál, milyen színnel , és ha van még alapanyagom akkor lehet meg tudod neked csinálni.( 1500ft /db)
Ha esetleg koponyásat vagy sokszemest szeretnél itt megteheted (Csak írd be melyiket szeretnéd, ezüst, sárga , piros és kék anyagom van )(2500ft ha másik maszkhoz veszed 2000/db)
Captionless Image
Név *
email cím *
Átvételi mód *
HA Foxpost, kérlek írd meg a TELEFONSZÁMOD, és a foxpost automata NEVÉT, címét amelyikbe kéred. https://www.csomagvarazslo.hu/arak
HA Posta kérlek írd meg a pontos postacímed. https://www.posta.hu/szolgaltatasok/calculator/domesticlette
Számlázási címed és nevet: *
Szállítással, átvétellel kapcsolatos kérdés/kérés:
Hírlevél hozzájárulás. A jövőben szeretnék összeállítani hírlevelet hasznos, fontos esetleg érdekes infók közlésére. Természetesen erről bármikor leiratkozhatsz és csak pár havonta egy lenne, nem vinném túlzásba. Érdekel-e az ilyesmi?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy