FORMA E APLIKIMT PËR TRAJNIME
Lusim kandidatët të cilët shprehin interesimin e tyre për të qenë pjesë e trajnimit "Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes" të plotësojnë formularin në vazhdim me të dhëna të sakta. Pasi të kontaktoheni nga ECK Training and Development Center e Kolegjit Europian të Kosovës dhe konfirmohet se ka vende të lira për trajnim, ju lusim të paraqiteni në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës për të plotësuar kontratën, aplikacionin dhe realizuar pagesën.

Kostoja e trajnimit & Forma e pagesës
Trajnimi në total kushton 280 € (Mundësi pagese me STARCARD me 0% interes deri në 12 këste).-10% zbritje për regjistrimet e hershme. Kandidatë i regjistruar konsiderohet vetëm kandidati i cili realizon realizon regjistrimin duke plotësuar aplikacionin, kontratën dhe obligimet financiare të parapara sipas kontratës. Në çmim janë të përfshira: materialet praktike të trajnimit dhe libri, rreth 50 orë të trajnimit përgatitor praktikë dhe teorik, testi dhe certifikata ndërkombëtare. Kandidatët që përfundojnë trajnimin me sukses do të marrin certifikatë profesionale të njohur ndërkombëtarisht.

MUNDËSI PUNËSIMI : Pas përfundimit me sukses të trajnimit, kandidatët e suksesshëm do të marrin oferta pune nga Kompania e Sigurimeve “Iliria”, Fluidi, Soxey Socks, European College of Kosovo si dhe partnerë të tjerë.

Pagesa bëhet në TEB bankë, në llogarinë bankare të “Kolegji Europian i Kosovës” me nr.llogarisë: 20-11-0000937177-54 apo në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës nga data e shpalljes deri më 05 Mars2018.

Për informata shtesë ndihuni të lirë të na vizitoni: Kolegji Europian i Kosovës, rr. Gustav Mayer nr.19 (Afër Albit tek Parku i Qytetit) apo na kontaktoni në: +381 38 22 28 28, +377 44 97 28 28, +386 49 87 28 28, info@eck-edu.org / Na ndjekni për të gjitha lajmet në Facebook: https://www.facebook.com/kolegjieuropian/

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Email Adresa *
Your answer
Nr. kontaktues *
Your answer
Vendi
Your answer
Profesioni
Your answer
Kompania/Institucioni/Universiteti
Your answer
Grupi/Orari për të cilin aplikoni: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of European College of Kosovo. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms