Formular de Înscriere la Conferința Regională despre Învățământul Dual - Constanța
Vă mulțumim pentru interesul acordat celei de a 2-a Conferință Regionale privind Învățământul Profesional în Sistem Dual ce va avea loc în data de marți, 17 septembrie 2019, ora 14:00, la TOMIS HUB Biblioteca Colorată, locație aflată în Tomis Mall Constanța, etajul 3, Str. Ștefan cel Mare nr 36-40, Constanța.

Tema conferinței este “Școala profesională în sistem dual ca parte a soluției pentru problemele forței de muncă”, iar particiarea este gratuită în limita locurilor disponibile și se realizează pe baza completării acestui formular.

Va mulțumim pentru timpul pe care îl veți oferi și astfel împreună vom reuși să dezvoltam baza de selecție a viitorilor angajați.

Daca doriți mai multe informații despre formular, despre Conferință sau despre activitatea Comitetului Județean al Părinților Constanța – CJPCta, care reprezintă la nivel regional Federația Națională a Așociațiilor de Părinți - Învățământ Preuniversitar, vă rog să apelați:
VicePreședinte Ciprian Lepădatu, telefon 0723.449.460 sau e-mail Lciprian@gmail.com

Completarea acestui formular nu reprezintă o promisiune și nu generează nici o obligație de orice fel sau natură din partea părților! Formularul reprezintă doar o radiografie simplă a situației existente la momentul completării lui.

Conferința Regională privind Învățământul Profesional în Sistem Dual “Școala profesională în sistem dual ca parte a soluției pentru problemele forței de muncă” este un eveniment organizat de Comitetul Județean al Părinților Constanța, alaturi de partenerii săi: Primăria mun. Constanța, Asociația Descoperă Constanța, APAR Business HUB SRL, Centrul pentru Resurse Civice. Informăm toți participanții că în cadrul și pe durata desfășurării evenimentului se vor realiza înregistrări video sau fotografii, în scop de promovare, marketing și publicitate, cu publicarea acestora in mediul online, pe website-urile Comitetului Județean al Părinților, Scoala fără Șomeri sau ale partenerilor săi, precum și pe rețelele de socializare. Fotografiile și/sau înregistrările video realizate în cadrul și pe durata evenimentului vor putea surpinde/include și imaginea oricăruia dintre participanții la eveniment. Prin participarea la acest eveniment, toți cei care vor participa își vor exprima consimtamântul expres si neechivoc referitor la prelucrarea imaginilor (foto sau video), în sensul Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR). În masura în care nu doriți ca imaginea dumneavoastră să fie prelucrată în scopurile de mai sus și/sau să fie făcută publică în mediul online vă rugăm să nu participați la eveniment! De asemenea, persoana care completează acest formular are obligația să informeze despre aceste prevederi pe toate persoanele pentru care a completat acest formular. Pentru informații sau exercitarea oricaror drepturi (rectificare, ștergere, restricționarea prelucrării, portabilitate sau opoziție, în măsura în care aceste drepturi sunt conpatibile cu prelucrarea specifică menționată) vă rugăm să vă adresați Lciprian@gmail.com.
Cum se numește compania dvs.? *
Your answer
În ce localitate se află sediul companiei dvs.?
Your answer
Câte persoane doriți să participați din partea Companiei dvs? *
Your answer
Cum vă numiți dumneavoastră? *
Your answer
Care este funcția dvs. în companie? *
Your answer
Care este numărul dvs. de telefon? *
Your answer
Care este e-mailul dvs.? *
Your answer
Care este activitatea principală a companiei dvs.? *
Your answer
Câți angajați are compania dvs.?
Vă mulțumim pentru dorința de a participa la Conferința noastră. Vă așteptăm marți 17 septembrie, ora 14, la Tomis HUB Biblioteca Colorată Constanța.
Vă rugăm acum să apăsați tasta Trimite (de mai jos din chenarul albastru), astfel veți finaliza înscrierea.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service