Anmälningsformulär för medlemskap i Club Running Sweden
Här fyller du i den information som behövs för att teckna ett medlemskap i Club Running Sweden. Först när du fyllt i informationen och betalat in medlemsavgiften till CRS BG 588-3129 eller swishat till 1236098511 kommer ditt medlemskap bekräftas samt att du får information om var du kan hämta medlemskort plus eventuella kläder som ingår.
Det finns tre olika former av medlemsskap med olika giltighetstid, pris och innehåll (Se anmälningsformuläret nedan). Alla former av medlemskap inkluderar organiserad träning, rabatterade priser hos sponsorer och möjlighet att tävla för Club Running Sweden.

Det finstilta:
CRS är ansvarig för de personuppgifter som medlem lämnar till CRS. CRS lagrar dessa uppgifter i syfte att bedriva sin verksamhet samt att kunna fullgöra sina åtaganden gentemot medlemmen. Uppgifterna kommer endast att behandlas av CRS eller av tredje part som har rätt att representera CRS. De uppgifter som samlas in kan inkludera men är inte begränsade till namn, ålder och adress.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att få besked om vilka personuppgifter som behandlas och hur dessa behandlas. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om dina personuppgifter.

Du godtar genom betalning av medlemsavgift, CRS behandling av personuppgifter som du har lämnat till CRS i enlighet med denna ovanstående.

Du tränar med oss på egen risk och svarar själv för att teckna en eventuell olycksfalls- och skadeförsäkring som gäller under våra träningstillfällen. På tävlingar sanktionerade av friidrottsförbundet som du deltar i är du försäkrad om du anmäler dig i namnet ”Team CRS” och anger föreningsnummer 51356-16.

I och med att du går med i Club Running Sweden tillåter du att du kan bli fotograferad under träning/tävling samt att fotografier av dig kan bli publicerade.

Typ av medlemskap / Type of membership *
För- och Efternamn / First name and Family name *
Your answer
Gatuadress / Street name *
Your answer
Postnummer och stad / Postal code and city *
Your answer
E-mail adress / E-mail address *
Your answer
Telefon nummer / Phone number *
Your answer
Personnummer, 10 siffror / Personal number 10 digits *
Your answer
T-shirt storlek / T-shirt size
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms