ZITTEN - met Peter De Graef
ZITTEN - een initiatief van productiehuis Zie Ze Doen - is een meditatieproject in zijn meest sobere, egoloze vorm. Ogen toe, zitten en kijken naar wat er binnenin jezelf gebeurt. Vaste reisgezel en klankbord op deze regelmatige ZITTEN-sessies is acteur / theatermaker / schrijver Peter De Graef. Tijdens deze sessies luistert hij, vertelt hij, moedigt hij aan. Kom en vergezel ons op deze publieke sessies; Iedereen welkom om eender wanneer aan te sluiten. In coronatijden schakelen we even over op online zit-sessies via de facebookpagina van zitten (zie www.zitten.eu voor meer info).

Volgende zit-sessie: Retraitedag 25 oktober (zie www.zitten.eu om je in te schrijven)

De Graef is al vele jaren een voorstander van zitten. “Wie elke dag de tijd neemt om te zitten, onderhoudt zijn binnenste. Het is even gewoon als noodzakelijk. Net als tandenpoetsen. Doen we het niet, dan wordt ons binnenste vuil en voelen we ons troebel en verward. Maar net als tandenpoetsen, moeten we ons de gewoonte van het zitten aanleren.” Daarom stelt Peter voor om elke dag twintig minuten de tijd te nemen om te zitten, als een vorm van meditatie zonder franjes.

Laat je gegevens hier achter als je graag op de hoogte blijft van volgende bijeenkomsten, filmpjes enz...

bedankt!
Geertrui en Karen van Zie Ze Doen

Voornaam *
Achternaam *
emailadres *
telefoonnummer
leeftijd *
beroep
Korte motivatie
vragen of opmerkingen?
Ik hoorde van ZITTEN via... *
Als er sfeerbeelden gemaakt worden op zit-sessies, geef ik graag mijn toestemming om deze te gebruiken op de website van ZITTEN en op sociale media. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy