Aanvraag lezing Bo Vickery
Via dit formulier kan je een lezing of webinar aan vragen aan auteur Bo Vickery. Heb je vragen? Stuur een mail naar bovickery@proton.me. Hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor ik antwoord. Een lezing gaat NIET door zolang deze niet bevestigd is.
Tips voor organisatoren van lezingen, kan je vinden via deze link: https://www.literatuurvlaanderen.be/tips-voor-organisatoren
Omdat ik een selfpublishing auteur ben, kom ik niet in aanmerking voor het aanvragen van subsidies.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor welke organisatie of onderneming vraag je een lezing? Is er een goed doel aan gekoppeld? *
Lezingen waarbij een goed doel betrokken is, hebben mijn voorkeur als ik twee aanvragen voor hetzelfde moment zou krijgen.
Naam contactpersoon, functie en telefoonnummer *
Adres onderneming of vereniging met rechtspersonennummer *
Als ik de locatie weet, kan ik hier misschien iets rond vertellen wat het publiek nog niet wist. Bovendien heb ik deze gegevens nodig voor facturatie.
Wat is het doel van je onderneming of vereniging? Is er een website *
Ik weet graag welk vlees ik in de kuip heb en kan zo eventueel ook iets vertellen rond bijv. locatie, symboliek naam, logo vereniging,... of iets anders dat mij inspiratie geeft.
Wil je een online lezing of webminar boeken of 'live'? Of gaat het om nog iets anders? *
Door mantelzorg gaat mijn voorkeur op dit moment uit naar een online lezing of webinar. Een lezing biedt de mogelijkheid aan de deelnemers om vragen te stellen en de deelnemers komen in beeld, bij een webinar komen de deelnemers niet in beeld en is er enkel een chatfunctie voorzien. Live is mogelijk in de omgeving van Lissewege. Er kan info bezorgd worden over potentiële locaties.
Op welke dag wil je een lezing? *
Enkel op de dagen hieronder geef ik lezingen
Hoe laat wil je de lezing? *
Hoe lang moet de lezing duren? *
Gemiddeld duurt de lezing een uur. Andere afspraken zijn mogelijk.
Wat is het onderwerp van de lezing dat je kiest? *
Je kan hier een onderwerp kiezen. Als je een lezing over een ander onderwerp wilt, dit kan ook, maar hou er dan rekening mee dat ik minimum 8 weken voorbereidingstijd vraag voor research en dat hier een meerprijs kan aan verbonden zijn. De surpriselezing is volgens de inspiratie van het moment, vastgehaakt aan locatie, doel vereniging of onderneming, doelpubliek.
Wie is het doelpubliek? Mannen, vrouwen, opleidingsniveau? *
Hoeveel mensen verwacht je op de lezing? *
Groot of klein publiek maakt een verschil voor interactie, zelfs online. Bij een groter publiek zal de vergoeding groter zijn.
Wordt er een prijs gevraagd aan de deelnemers of is de lezing gratis? *
Is het de bedoeling dat er na de lezing ook nog documentatie aan de deelnemers ter beschikking wordt gesteld? *
Het is eventueel mogelijk om bijv. powerpoint ter beschikking te stellen, tenzij ik redenen heb om dat niet te doen.
Hoe ziet de namiddag of avond er uit? Zijn er nog sprekers? Wat staat er op het programma? *
Via welk platform wordt de lezing gehouden? *
Via welk platform wil je werken als organisator?
Wie is de contactpersoon op technisch vlak die vooraf voor een test (dezelfde voormiddag of 1 uur voordien) en tijdens de lezing ter beschikking is? *
Deze persoon staat ook in voor het toelaten van deelnemers, is de hulplijn, staat eventueel in als moderator voor de chat,... Zo kan ik mij focussen op de lezing.
WIl je dat de deelnemers vragen kunnen stellen of chatten? *
Voorzie je een moderator die vragen verzamelt of die de chat volgt? *
Als auteur is het gemakkelijker een lezing te geven als je je kan concentreren op je lezing en iemand de chat in het oog houdt en vragen verzamelt en bezorgt. Met deze persoon wordt bij voorkeur vooraf afgesproken.
Is er ruimte voor interactiviteit? *
Het kan zijn bij bepaalde lezingen dat er interactiviteit voorzien is, bijv. een kleine quiz. Is er daar ruimte voor of liever niet? Het is niet zeker of dit het geval zal zijn.
Mag de lezing opgenomen worden? *
Lezingen kunnen opgenomen worden voor promotiedoeleinden of andere doeleinden (privacy van de deelnemers wordt dan behouden)
Is er vooraf een persoonlijke video nodig? *
Dit kan gebruikt worden als teaser voor de deelnemers of als promo op je sociale media of website. Indien een video gevraagd wordt, wil ik gaag weten wat met de video zal gebeuren (welke platformen publicatie). Hou er rekening mee dat ik zelf ook het recht heb om de video te publiceren en te gebruiken.
Kan een feedbackformulier gebruikt worden na de lezing om naar de mening van de deelnemers te peilen? *
Dit is natuurlijk afhankelijk van het doelpubliek, maar als verhalenverteller wil je altijd verder groeien en je lezingen nog beter maken voor een volgend publiek. Feedback kan ook gebruikt worden als testimonial op website of sociale media.
Heb je nog een vraag of opmerking? *
Hou er rekening mee dat de lezing of het webminar NIET doorgaat indien geen bevestiging. Er wordt een voorschot van 50% gevraagd, je krijgt hiervoor een factuur. Slechts na het ontvangen van de betaling is de boeking definitief. Hou er rekening mee dat ik als mantelzorger, het recht heb om de lezing bij overmacht  uit te stellen en te overboeken op een andere datum. Indien geen andere datum kan gevonden worden, zal het voorschot worden teruggestort.
Ga je akkoord met de bovenstaande voorwaarden en afspraken? *
Het is mogelijk dat er nog bijkomende afspraken nodig zijn naargelang uw wensen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy